Alpine je predstavio kombinaciju boja i sponzora za novi F1 bolid za 2021. koji će se zvati A521 nakon što je Renault prošle godine odlučio preimenovati svoju F1 momčad kao dio reorganizacije svojih brendova.

Renault je pokazao novi vizualni identitet na prošlogodišnjem R.S.20 koji je smješten u planinsko, zimsko okruženje, a temelj je crna boja s crvenom, bijelom i plavom.

Crna boja odaje počast F1 prototipu iz 1975. koji je nosio ime A500, a momčad trenutni vizualni identitet naziva ‘privremenim’ i ‘zimskim’ izdanjem.

Pravi ovogodišnji vizualni identitet Alpine će pokazati prilikom predstavljanja novoga F1 bolida za 2021. koji će nositi naziv A521 i koji će javnosti biti pokazan u drugom mjesecu.

“Današnji vizualni identitet prva je evokacija novoga identiteta Alpineove F1 momčadi,” rekao je direktor dizajna Alpine Antony Villain.

“Neki strukturni grafički elementi će ostati dok će se neki elementi mijenjati.”

“Veliki Alpine emblem u trobojnoj grafici prvi je jasan simbol identiteta ovoga brenda u motorsportu.”

“Plava, bijela i crvena odnose se na boje francuske i britanske zastave, što nam je vrlo važno. Brojne varijacije na svim motorsport područjima tek stižu.”

2021 Alpine F1 livery launch Photo Renault Alpine Twitter 2021 Alpine F1 livery launch 3 Photo Renault Alpine Twitter 2021 Alpine F1 livery launch 2 Photo Renault Alpine Twitter

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Red Bull ‘nema plan B’ ako FIA ne zamrzne razvoj motora

Red Bull priznaje da trenutno nemaju alternativni plan ukoliko FIA ne zamrzne razvoj motor…