Andy Cowell odstupio s mjesta direktora razvoja motora, Mercedes objavio novu strukturu

Revised senior management structure at Mercedes-AMG High Performance Powertrains July 1st 2020 Photo Daimler

Mercedes-AMG High Performance Powertrains objavio je novu menadžersku strukturu koja na snagu stupnja prvoga srpnja nakon odluke Andy Cowella da odstupi s mjesta upravljačkoga direktora.

Cowell je obavijestio Mercedes o svojoj odluci u siječnju ove godine nakon čega su on i Markus Schäfer i Toto Wolff radili na definiranju buduće upravljačke strukture za Mercedes-AMG High Performance Powertrains.

Struktura će činiti Hywel Thomas, koji će biti novi upravljački direktor s izravnom odgovornošću za F1 pogonsku jedinicu, Adam Allsopp, direktor pogonske jedinice za Mercedes Project One koji odgovara izravno Markusu Schäferu za Project One, Richard Stevens kao direktora operacija i Ronald Ballhaus za IT i financije.

Glavni inženjer za pogonski sustav Formule E Pierre Godof nastavit će voditi razvoj za potpuno električnu trkaću seriju.

Nova struktura omogućit će kompaniji da isporuči tri ključna projekta po najvišim mogućim standardima u godinama koje dolaze – F1 pogonska jedinica, Formula E pogonski sustav Formule E i razvoj i produkcija pogonskog sustava za Mercedes-AMG One.

Revised senior management structure at Mercedes-AMG High Performance Powertrains July 1st 2020 Photo Daimler
Nova menadžerska struktura Mercedes-AMG High Performance Powertrains (s lijeva na desno): Ronald Ballhaus (direktor financija i IT-ja), Adam Allsopp (direktor pogonskog sustava za Project One), Hywel Thomas (upravljački direktor), Richard Stevens (direktor operacija), Pierre Godof (glavni inženjer pogonskog sustava Formule E)
Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Hamilton uvjerljivo najbrži u kišnim kvalifikacijama

Lewis Hamilton osvojio je dominantan pole position u kišnim uvjetima na Red Bull Ringu s v…