Momčad Aston Martina potvrdila je novi višegodišnji ugovor s američkom IT korporacijom Cognizant čime će imati pretežno zeleni vizualni identitet nakon što su prošle dvije i pol sezone imali pretežno ružičasti identitet zbog naslovnoga sponzora BWT.

Cognizant je američka multinacionalna digitalna korporacija koja pruža digitalne proizvode, digitalne IT usluge, uključujući digitalne, tehnološke, savjetodavne i operativne usluge, a Aston Martin je uoči svoga povratka u Formulu 1 potvrdio višegodišnji sponzorski ugovor kojim će ojačati svoju financijsku konstrukciju i IT stručnost.

“Povratak Aston Martina u Formulu 1 nakon više od 60 godina važan je trenutak u povijesti sporta,” rekao je vlasnik momčadi Lawrence Stroll.

“Svi znaju što predstavlja Aston Martin, ali F1 momčad omogućit će nam da esenciju brenda odvedemo na nova mjesta, izgradimo snažne temelje koje smo položili prijašnjim iteracijama momčadi.”

Šef momčadi Otmar Szafnauer dodao je da će ugovor s Cognizantom za momčad značiti puno više od same financijske potpore.

“Inovacije i tehnologija središnji su stupovi za bilo koju F1 momčad, a ovo dugoročno partnerstvo više je od samoga brendiranja,” rekao je Szafnauer.

“S novom tvornicom koja je u fazi konstrukcije, Cognizantova stručnost i resursi dodat će vrijednost u svim područjima IT operacija i dodati vrijedan doprinos našim performansama na stazi.”

Iako BWT više neće biti naslovni sponzor momčadi, nije isključeno da će nastaviti suradnju, ali Aston Martinovi bolidi definitivno neće imati ružičastu boju nego će biti pretežno tamnozeleni, što je njihova tradicionalna trkaća boja.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Hamilton objasnio zašto se pridružio Mercedesu

Lewis Hamilton objasnio je najvažniju odluku u svojoj karijeri kada je 2012. odlučio prije…