MAXF1 Klub vodi vas na trinaestu utrku ovogodišnjeg prvenstva Formule 1, VN Italije na legendarnoj Monzi gdje je tradicionalno prisutno puno navijača s ovih prostora.

Nakon što je osnovan MAXF1 Klub, prvi klub ljubitelja Formule 1 koji ujedno okuplja i ljubitelje biciklizma, MAXF1 organizira i prvo zajedničko putovanje na F1 utrku u Monzi koja se vozi od 1. do 3. rujna. Ali ne brinite, MAXF1 vodit će vas na još puno utrka jer za 2018. pripremamo ponude za Austriju, Mađarsku, Belgiju i Italiju, a možda i još neke druge, dalje utrke ukoliko vas bude dovoljno zainteresiranih.

Na temelju vaših poruka u kojima ste iskazali zainteresiranost za putovanje zaključili smo da je najbolji odabir za prvo putovanje jednodnevni izlet – krenuli bismo oko 02:00 iz Zagreba, u Monzu stigli u ranim jutarnjim satima, a prema Zagrebu se zaputili u kasnim poslijepodnevnim satima (oko 18:00).

Rok za prijavu je 15.8. nakon čega ćemo prebrojati vaše prijave i vidjeti je li se skupilo dovoljno zainteresiranih kako bismo popunili bus, a nakon toga, kad budemo 100% sigurni da putujemo, ćemo kupiti karte.

Karte ćete moći kupiti sami ili uplatiti novac na račun Kluba koji će kartu kupiti za Vas.

Cijena putovanja iz Zagreba do Monze i natrag iznosi 400 kuna, a najjeftinija karta je 85 eura (general admission). Cijene svih karata možete pogledati ovdje. Ulaznice za djecu do 11 godina starosti su besplatne.

Zbog cijene, pretpostavljamo da će većina htjeti najjeftiniju kartu (85 eura za nedjelju, 100 eura za sva tri dana) pa ako ne znate koju biste kartu uzeli računajte da će većina uzeti tu.

Kako biste mogli putovati s MAXF1 Klubom morate biti član Kluba (poslati potrebne podatke i uplatiti godišnju članarinu od 50 kuna i 20 kuna za člansku iskaznicu).

Putovati mogu i maloljetni članovi ukoliko putuju s punoljetnom pratnjom ili ukoliko imaju punomoć roditelja ili staratelja zbog prelaska granice.

Sva pitanja možete postaviti u komentarima, poslati poruku putem Facebook profila ili nam se obratiti putem maila maxf1@maxf1.net

Kako se prijaviti?

Svoje ime i prezime, kao i imena i prezimena osoba koje putuju s vama, pošaljite na mail maxf1@maxf1.net

Ako želite možete navesti i iz kojega grada dolazite i koju biste kartu htjeli kupiti.

Kako se učlaniti u Klub?

Potrebne podatke poslati na mail maxf1@maxf1.net i na račun kluba uplatiti 70 kn (50 kn godišnja članarina i 20 kn članska iskaznica)

Potrebni podaci

  • Ime i prezime
  • OIB
  • Datum i godina rođenja
  • Adresa
  • e-mail
  • Boju naljepnice koju želite (bijela ili crna slova)

Račun Kluba (Privredna Banka Zagreb)

IBAN: HR5823400091110821651

Central Grandstand n° 1
Piscina Stand n° 5
Outer First Variant Stand A-B n° 8
Roggia Stand n° 10
Ascari 2 Stand n° 13
Ascari Stand n° 16
Museo Stand n° 20
Parabolic Stand n° 22
Vedano Stand n° 24
Left Lateral Stand n° 4
Alta Velocità A-B-C Stand n° 6
Second Variant Stand n° 9
Ascari 3 Stand n° 12
Ascari 1 Stand n° 15
Uscita Ascari A-B-C Stand n° 18, 19, 20
Lateral Parabolic A-B-C-D-E Stand n° 21
Inner Parabolic Stand A-B n° 23
Right Lateral Stand A-B_C n° 26
Bleachers Main Straight 2E-3F-27D-28C-29B-30A

Load More Related Articles
Load More In Klub
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Monza 2004. – Barrichello i Schumacher se probili do pobjede

Rubens Barrichello i Michael Schumacher na današnji su dan 2004. donijeli Ferrariju osmu d…