Dugogodišnji sponzor Carlosa Sainza, španjolski proizvođač piva Estrella Galicia, odlučio je slijediti Španjolaca u McLaren gdje će voziti u F1 sezoni 2019., a javnosti će se reklamirati brendom ‘Estrella Galicia 0,0’.

Partnerstvo Estrelle Galicie i McLarena temelji se na zajedničkoj strasti prema potpori mladim trkaćim talentima i Formuli 1, a bit će usredotočeno na bezalkoholno pivo ‘Estrella Galicia 0,0’.

‘Estrella Galicia 0,0’ bit će predstavljena na McLarenovim F1 bolidima za 2019. koje će voziti Carlos Sainz i Lando Norris i s kojim se McLaren želi vratiti u vrh sredine poretka Formule 1, ali i na odjeći trkaćih i testnih vozača.

“Oduševljeni smo što možemo objaviti partnerstvo s brendom Estrella Galicia 0,0 koji se temelji na zajedničkim vrijednostima kvalitete, proizvodnje i nasljedstva,” rekao je McLarenov izvršni direktor Zak Brown.

Renault F1 car 2018 RS18 side bargeboard area MAXF1netPhoto Renault 900
Estrella Galicia 0,0 bila je prisutna i na Renaultovom F1 bolidu za 2018. R.S.18

“Estrella Galicia 0,0 sjajna je potpora našem sportu i mladim trkaćim talentima tako da je ovo pravo vrijeme da se pridruže našoj momčadi uz našu novu i uzbudljivu vozačku postavu.”

“Veselim se uživati u boci Estrelle Galicije 0,0′ na stazi i vidjeti naše navijače kako čine isto.”

Ignacio Rivera, izvršni direktor brenda Estrella Galicia 0,0, oduševljen je što su sklopili partnerstvo s jednim od najznačajnijih brendova u motorsportu.

“Danas smo obilježili važan događaj u povijesti brenda Estrella Galicia 0,0 jer smo objavili partnerstvo s jednim od najvažnijih globalnih brendova u trkaćoj industriji,” rekao je Rivera.

“Proizvodnja, tradicija i visoka kvaliteta samo su tri primjera zajedničkih vrijednosti koje dijele obje kompanije, a s tako talentiranom vozačkom postavom, osjećamo da podudaranje s našom filozofijom ne može biti bolje.”

“Ne možemo dočekati da s McLarenom i njihovim navijačima uživamo u ovoj sezoni, bit će fantastično nazdraviti s Estrellom Galicijom 0,0 za sve stvari koje će se tek dogoditi.”

Estrella Galicia 0,0 prati Carlosa Sainza od 2013. te su se njihove oznake pojavljivale na F1 bolidima Toro Rossa i Renaulta.

Carlos Sainz Toro Rosso Ferrari STR11 Spain GP F1 2016 in garage Foto Red Bull
Carlos Sainz, Toro Rosso Ferrari STR11, VN Španjolske 2016. (Foto: Red Bull)
Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Formula 1 potvrdila kalendar za prvih osam utrka 2020.

Vodstvo Formule 1 potvrdilo je prvih osam utrka u ovogodišnjem kalendaru koji će započeti …