Formula 1 potvrdila je da će pretplatnici njihove usluge F1 TV Pro moći uživo pratiti predsezonska testiranja za F1 sezonu 2019. i to u opsegu od osam sati dnevno, a bit će dostupan i jednosatni sažetak svakoga dana.

Predsezonska testiranja počinju 18. veljače u Barceloni i trajat će četiri dana, a drugi test trajat će od 26. veljače do 1. ožujka. Prvi puta u F1 povijesti gledatelji će ih moći pratiti uživo.

Osim osmosatnog prijenosa uživo, pretplatnici F1 TV Pro usluge moći će pratiti najnovije vijesti, video materijale i ekskluzivne sadržaje. Gledatelji i Ujedinjenom Kraljevstvu testiranja će moći pratiti i na Sky Sports F1 kanalu.

“Nakon lansiranja beta aplikacije F1 TV prošle godine, naš cilj je nastaviti poboljšavati proizvod i učiniti ga dostupnim na više tržišta i platformi,” rekao je Frank Arthofer, direktor Digital, Licensing and New Bussines odjela u Formuli 1.

“Naša je ambicija navijačima ponuditi fantastičan proizvod koji će im omogućiti da personaliziraju svoje iskustvo gledanja i prodube praćenje sporta koji vole. Prijenosom testiranja prvi puta, osigurat ćemo da F1 TV pretplatnici budu nagrađeni gledanjem akcije s predsezonskih testiranja.”

Nakon što je 2018. F1 TV Pro bio dostupan u 59 zemalja diljem svijeta, od 2019. bit će dostupan i u Cipru, Danskoj, Grčkoj, Malti, Nizozemskoj, Norveškoj, Portugalu i Švedskoj.

Pretplatnici F1 TV Pro usluge mogu gledati i novi dokumentarac “Michael Schumacher: The Making of A Legend”. Ovo je prvi dokumentarac koji je proizvela Formula 1 i dostupan je za sve F1 TV pretplatnike, bilo da je riječ o pretplatnicima F1 TV Access ili F1 TV Pro.

DATUMI PREDSTAVLJANJA NOVIH F1 BOLIDA ZA 2019.

Renault 12. 2.
Racing Point 13. 2.
McLaren 14. 2.
Ferrari 15. 2.
Sauber 18. 2.

PREDSEZONSKA TESTIRANJA

Prvi predsezonski test 18. – 21. 2.
Drugi predsezonski test 26. 2. – 1.3.
Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Binotto – ‘Ovakve stvari se ne bi smjele događati’

Šef Ferrarijeve F1 momčadi Mattia Binotto razočaran je ishodom utrke u Brazilu u kojoj su …