Željno iščekivani F1 TV Pro ipak neće biti dostupan uoči prve utrke nove F1 sezone 2018. u Australiji pa će se zainteresirani moći pretplatiti na ovu uslugu tek nakon prve utrke sezone.

Korisnici će za 7.99 eura mjesečno ili 64.99 eura godišnje (oko 484 kn) moći pretplatiti na F1 TV Pro koji će ispočetka biti dostupan samo za desktop računala, a kasnije će se moći gledati i preko mobilnih uređaja.

Iako se jutros pojavio link koji je bio u potpunosti funkcionalan, kasnije je onemogućen pa se zainteresirani više nisu mogli pretplatiti na F1 TV Pro.

Navijači će od sada moći uživo pratiti svaki F1 vikend i to birajući pogled s bolida svoga omiljenog vozača, a premium usluga F1 TV Pro nudit će jedinstvene detalje koji neće biti dostupni ni na jednoj drugoj platformi.

Putem F1 TV-a moći će se pratiti svi treninzi, kvalifikacije, utrke, kao i medijske konferencije prije i poslije pojedinih sesija.

Osim toga korisnici će moći gledati i druge trkaće serije poput Formule 2, GP3 serije i Porsche Supercupa.

F1 TV zasad će biti dostupan u četiri jezika (engleski, francuski, njemački i španjolski), a premium usluga F1 TV Pro, koja će nuditi prijenose uživo, pojavit će se u 58 zemalja svijeta uključujući Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

Manje skupa usluga, koja neće nuditi prinose uživo, F1 TV Access, nudit će live timing podatke, radio komentare i produljene sažetke, uključujući povijesne snimke. Ova će usluga biti dostupna u gotovo svim zemljama, a za Hrvatsku košta 2.99 eura mjesečno odnosno 26.99 eura godišnje (oko 200 kn) i zainteresirani se već sad mogu pretplatiti na tu uslugu.

Još nema službenih informacija kad će F1 TV Pro biti dostupan.

PREGLED DOSTUPNIH USLUGA NA F1 TV PRO / F1 TV ACCESS

F1 TV Pro F1 TV Access F1 2018

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Vettel se nada da će Mercedesu dosaditi pobjeđivati

Sebastian Vettel smatra da Ferrari mora raditi bolje, a ne više ukoliko želi dostići uspje…