Ferrari će od iduće utrke u Japanu koristiti novi vizualni identitet na svom F1 bolidu za 2018. SF71H koji je posljedica inicijative njihovoga sponzora Philip Morrisa.

Ferrari je ranije ove godine produljio ugovor sa svojim dugogodišnjim sponzorom Philip Morrisom, iako je oglašavanje duhanskih proizvoda već godinama zabranjeno u Formuli 1, a od VN Japana na Ferrariju ćemo vidjeti određene promjene u izgledu.

Logotipi koji će se nalaziti na Ferrariju SH71H, sukladno pravilima, neće reklamirati nijedan od Philip Morrisovih duhanskih proizvoda, nego će odražavati nastojanja kompanije da proširi svoje poslovanje i na druge aktivnosti osim duhanskih proizvoda.

Philip Morris svoj ogroman kapital od prodaje duhanskih proizvoda želi uložiti u područja poput tehnologije, istraživanja, razvoja i znanosti, što će im omogućiti proširenje poslovanja i olakšati reklamiranje.

Ferrari i Philip Morris ove su godine produljili svoju suradnju do 2021.

Ferrari SF71H 2018 Japanese GP new livery Philip Morris Photo Ferrari SF71H 2018 Japanese GP new livery 3 Philip Morris Photo Ferrari Ferrari SF71H 2018 Japanese GP new livery 2 Philip Morris Photo Ferrari

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Bottas s najboljim vremenom testa, Ferrari mijenjao motor

Valtteri Bottas odvozio je najbrži krug na posljednjem danu prvoga testa u Barceloni koji …