Formula 1 u Španjolskoj uvodi ‘Festival za navijače’

Formula 1 na VN Španjolske prvi puta uvodi ‘Festival za navijače’ koji bi trebao povećati razinu povezanosti ovoga sporta s navijačima i poboljšati doživljaj posjetitelja utrka.

Od VN Španjolske Formula 1 pokrenut će posebni televizijski kanal za navijače koji će prenositi intervjue uživo i događaje iza staze i bokseva.

Navijačka zona imat će trkaće simulatore pomoću kojih će se održavati natjecanja kao i natjecanja u promjenama guma koja bi trebala zabaviti navijače kad nema akcije na stazi.

Nagrade će biti propusnice za Paddock Club i prilika za slikanje s nekim od članova momčadi. Također, bit će izložen i bolid s dva sjedala, a neki od pobjednika natjecanja osvojit će i priliku da se provoza u bolidu kao suvozač.

Sve su ovo akcije koje za cilj imaju ponovno približiti ovaj sport navijačima čiji interes posljednjih godina opada, a Liberty Media od samih je početaka svoje vladavine Formulom 1 isticala da žele promijeniti situaciju na ovome području.

“Od samoga početka, usredotočeni smo na približavanje navijača akciji i prenošenje privlačnih strana ovoga sporta,” rekao je Sean Bratches, upravljački direktor komercijalnih operacija Formule 1.

“Pokretanje ‘Festivala navijača’ ovoga vikenda početak je ovoga puta i uzbuđeni smo što ćemo na ovaj način oživjeti utrke tijekom sezone i nakon nje.”

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Rusija bi također mogla biti domaćin dvaju F1 utrka 2020.

Sochi International Circuit ove sezone mogao bi ugostiti dvije F1 utrke ukoliko vodstvo Fo…