Formula 1 će zbog katastrofalnog prijenosa putem F1 TV Pro aplikacije na VN Azerbajdžana vratiti dio novca svojim pretplatnicima što je drugi puta da vraćaju novac zbog nekvalitetne usluge koja ni na jednoj utrci nije radila bez problema.

Novi vlasnici Formule 1 Liberty Media pokrenuli su F1 TV uslugu koja ljubiteljima F1 omogućuje gledanje svih slobodnih treninga, kvalifikacija i utrke, ali nakon brojnih problema prošle godine problemi su se nastavili i ove.

Vrhunac poteškoća dogodio se na prošloj utrci u Bakuu gdje su gledatelji bili uskraćeni za prijenos većega dijela kvalifikacija i utrke, a svojim su komentarima na društvenim mrežama jasno dali do znanja koliko su nezadovoljni.

F1 TV Pro u Hrvatskoj košta 65 eura godišnje što je oko 480 kuna što znači da će F1 svojim korisnicima vratiti oko 23 kune za jednu utrku u Bakuu (osim ako se ne odluče isplatiti probleme i na prijašnjim utrkama 2019.).

“Žao nam je zbog problema koje ste iskusili s F1TV-om,” stoji u kratkom priopćenju na F1 stranici.

“I dalje istražujemo problem i vratit ćemo proporcionalan dio pretplate za gledatelje koji su bili pogođeni ovim problemima.”

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

‘Senzacionalni’ Verstappen Brawna podsjetio na Schumachera

Ross Brawn kaže da ga je Max Verstappen na prošloj utrci na Silverstoneu 'na puno načina' …