Gledajte prvu utrku sezone uz MAXF1 i Karting Arenu Zagreb

Sutra se vozi prva utrka sezone u Australiji, a još uvijek ne znate gdje biste ju gledali? MAXF1 u suradnji s Karting Arenom Zagreb organizira zajedničko gledanje VN Australije uz promotivne cijene karting vožnje za zainteresirane, a najbolje očekuju i nagrade!

MAXF1 i Karting Arena Zagreb partneri su od prošle godine, a upečatljive, četiri metra široke reklame možete vidjeti uz samu trkaću stazu, ali naša suradnja time je samo započela jer ove godine krećemo sa zajedničkim gledanjem utrka uz zanimljiv popratni sadržaj.

Iako je utrka vrlo rano (u 7 sati), a tu noć se i pomiče sat, interes za prvom utrkom sezone je velik, a naši partneri iz Karting Arene Zagreb otvorit će svoje prostore gotovo tri sata ranije od početka svoga radnoga vremena kako bismo mogli zajednički pogledati prvu utrku sezone i družiti se nakon utrke.

Posjetitelji će nakon utrke moći voziti karting po promotivnoj cijeni od 60 kn/10 min (uobičajena cijena je 90 kn/10 min), a najbrža trojica će dobiti poklon pakete.

Zajedničko gledanje prve utrke ujedno je i prilika da se ljubitelji Formule 1 međusobno druže i upoznaju autora MAXF1 projekta, a naravno da su dobrodošli svi ljubitelji Formule 1 i njihove pratnje, a ne samo pratitelji MAXF1 portala.

Kako je utrka u 7 sati, Karting Arena svoja će vrata otvoriti barem pola sata ranije, tako da možete doći od 6:30h.

Na Facebooku je kreiran događaj pa ukoliko imate profil označite jeste li zainteresirani.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Red Bull ‘nema plan B’ ako FIA ne zamrzne razvoj motora

Red Bull priznaje da trenutno nemaju alternativni plan ukoliko FIA ne zamrzne razvoj motor…