Gledajte VN Bahraina uz MAXF1 i Karting Arenu Zagreb

MAXF1 nastavlja sa zajedničkim gledanjima utrka i druženjima navijača i organizira zajedničko gledanje VN Bahraina u prostorima Karting Arene Zagreb.

MAXF1 prvi je portal na ovim prostorima koji organizira redovita okupljanja navijača i zajednička gledanja utrka, a od Kine smo cijeloj priči dodali još jedan zanimljiv element u vidu MAXF1 kviza.

Odaziv za VN Kine bio je dvostruko veći nego za VN Australije, a zajedničko gledanje i druženje nastavljamo i za VN Bahraina koja počinje u 17 sati, a s okupljanjem počinjemo već oko 16 sati.

Kao i na prva dva okupljanja posjetitelji će moći voziti karting po promotivnoj cijeni od 60kn/10 minuta (redovna cijena je 90kn/10 minuta), a prije toga održat ćemo MAXF1 kviz s temom VN Bahraina.

Sve odgovore na pitanja iz kviza mogu se pronaći na MAXF1 portalu tako da ćemo na taj način nagraditi čitatelje koji pokažu najveće znanje i najpozornije čitaju portal.

Za najbolje sudionike kviza i za najbrže vozače kartinga MAXF1 će osigurati poklon pakete, kao i naši partneri Red Bull Adria i Karting Arena Zagreb.

ZAJEDNIČKO GLEDANJE VN KINE – GALERIJA FOTOGRAFIJA

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Vettel se nada da će Mercedesu dosaditi pobjeđivati

Sebastian Vettel smatra da Ferrari mora raditi bolje, a ne više ukoliko želi dostići uspje…