Gledajte VN Kanade uz MAXF1 i Karting Arenu Zagreb

MAXF1 zajednicko gledanje VN Monaka 2017

MAXF1 nastavlja sa zajedničkim gledanjima utrka i druženjima navijača i organizira zajedničko gledanje VN Kanade u prostorima Karting Arene Zagreb s početkom u 20 sati.

MAXF1 prvi je portal na ovim prostorima koji organizira redovita okupljanja navijača i zajednička gledanja utrka, a ujedno i MAXF1 kviz znanja kojima želimo provjeriti i nagraditi znanje F1 zaljubljenika.

Nakon zajedničkih gledanja Australije, Kine, BahrainaRusijeŠpanjolske i Monaka stigli smo i do sedme utrke sezone i sedmoga zajedničkog gledanja u Karting Areni Zagreb koje ćemo ponovno upotpuniti nagradnim kvizom i vožnjom kartinga po promotivnoj cijeni od 60 kn/10 minuta.

Najbolja trojica na nagradnom kvizu i najbolju trojicu na karting vožnji nagradit ćemo s poklon paketima MAXF1, Karting Arene Zagreb i Red Bulla. Ovoga puta očekuju vas nešto drukčiji MAXF1 pokloni umjesto uobičajenih majica.

Tema kviza bit će VN Kanade, koja ima bogatu povijest, ali će u njemu biti i pitanja razne F1 tematike poput povijesti, pravila i tehničkih detalja.

Ukoliko ste na Facebooku, molimo potvrdite svoj dolazak na pripadajućem događaju.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

McLaren potvrdio pregovore s Volkswagenom

McLarenov CEO Zak Brown potvrdio je da je njegova momčad uključena u pregovore oko mogućeg…