MAXF1 nastavlja sa zajedničkim gledanjima utrka i druženjima navijača i organizira zajedničko gledanje VN Malezije u prostorima Karting Arene Zagreb s početkom u 09:00 sati.

MAXF1 prvi je portal na ovim prostorima koji organizira redovita okupljanja navijača i zajednička gledanja utrka, a ujedno i MAXF1 kviz znanja kojima želimo provjeriti i nagraditi znanje F1 zaljubljenika.

Nakon zajedničkih gledanja AustralijeKineBahrainaRusijeŠpanjolske, Monaka, Kanade, Azerbajdžana, Italije i Singapura, stigli smo i do 15. utrke sezone i 10. zajedničkog gledanja u Karting Areni Zagreb koje ćemo ponovno upotpuniti nagradnim kvizom i vožnjom kartinga po promotivnoj cijeni od 60 kn/10 minuta.

Za razliku od dosadašnjih utrka, ovu utrku gledat ćemo na projektoru uz prijenos na Areni 2 s hrvatskim komentatorima.

Najbolja trojica na nagradnom kvizu i najbolju trojicu na karting vožnji nagradit ćemo s poklon paketima MAXF1 i Karting Arene Zagreb.

Tema kviza bit će VN Malezije, koja ima 18-godišnju povijest, ali će u njemu biti i pitanja razne F1 tematike poput povijesti, pravila i tehničkih detalja.

Na zajedničkom gledanju možete se učlaniti i u MAXF1 Klub, prvi klub F1 navijača na ovim prostorima koji ujedno okuplja i ljubitelje biciklizma.

Ukoliko ste na Facebooku, molimo potvrdite svoj dolazak na pripadajućem događaju.

Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

VN Italije 2020. – MAXF1 vas vodi u Monzu

MAXF1 Klub vodi vas na 15. utrku ovogodišnjeg prvenstva Formule 1, VN Italije u Monzi koja…