MAXF1 nastavlja sa zajedničkim gledanjima utrka i druženjima navijača i organizira zajedničko gledanje VN Malezije u prostorima Karting Arene Zagreb s početkom u 09:00 sati.

MAXF1 prvi je portal na ovim prostorima koji organizira redovita okupljanja navijača i zajednička gledanja utrka, a ujedno i MAXF1 kviz znanja kojima želimo provjeriti i nagraditi znanje F1 zaljubljenika.

Nakon zajedničkih gledanja AustralijeKineBahrainaRusijeŠpanjolske, Monaka, Kanade, Azerbajdžana, Italije i Singapura, stigli smo i do 15. utrke sezone i 10. zajedničkog gledanja u Karting Areni Zagreb koje ćemo ponovno upotpuniti nagradnim kvizom i vožnjom kartinga po promotivnoj cijeni od 60 kn/10 minuta.

Za razliku od dosadašnjih utrka, ovu utrku gledat ćemo na projektoru uz prijenos na Areni 2 s hrvatskim komentatorima.

Najbolja trojica na nagradnom kvizu i najbolju trojicu na karting vožnji nagradit ćemo s poklon paketima MAXF1 i Karting Arene Zagreb.

Tema kviza bit će VN Malezije, koja ima 18-godišnju povijest, ali će u njemu biti i pitanja razne F1 tematike poput povijesti, pravila i tehničkih detalja.

Na zajedničkom gledanju možete se učlaniti i u MAXF1 Klub, prvi klub F1 navijača na ovim prostorima koji ujedno okuplja i ljubitelje biciklizma.

Ukoliko ste na Facebooku, molimo potvrdite svoj dolazak na pripadajućem događaju.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Bahrain 2017. – Vettelu pobjeda i vodstvo u poretku

Sebastian Vettel na današnji je dan 2017. slavio na VN Bahraina nakon što je prestigao Lew…