MAXF1 nastavlja sa zajedničkim gledanjima utrka i druženjima navijača i organizira zajedničko gledanje VN Singapura u prostorima Karting Arene Zagreb s početkom u 14 sati.

MAXF1 prvi je portal na ovim prostorima koji organizira redovita okupljanja navijača i zajednička gledanja utrka, a ujedno i MAXF1 kviz znanja kojima želimo provjeriti i nagraditi znanje F1 zaljubljenika.

Nakon zajedničkih gledanja AustralijeKineBahrainaRusijeŠpanjolske, Monaka, Kanade, Azerbajdžana i Italije, stigli smo i do 14. utrke sezone i 10. zajedničkog gledanja u Karting Areni Zagreb koje ćemo ponovno upotpuniti nagradnim kvizom i vožnjom kartinga po promotivnoj cijeni od 60 kn/10 minuta.

Za razliku od dosadašnjih utrka, ovu utrku gledat ćemo na projektoru uz prijenos na Areni 2 s hrvatskim komentatorima.

Najbolja trojica na nagradnom kvizu i najbolju trojicu na karting vožnji nagradit ćemo s poklon paketima MAXF1 i Karting Arene Zagreb.

Tema kviza bit će VN Singapura, koja ima devetogodišnju povijest, ali će u njemu biti i pitanja razne F1 tematike poput povijesti, pravila i tehničkih detalja.

Na zajedničkom gledanju možete se učlaniti i u MAXF1 Klub, prvi klub F1 navijača na ovim prostorima koji ujedno okuplja i ljubitelje biciklizma.

Ukoliko ste na Facebooku, molimo potvrdite svoj dolazak na pripadajućem događaju.

Također, na okupljanju ćemo izvući i pobjednika nagradne igre na našoj Facebook stranici u kojoj možete osvojiti igru F1 2017 ! Izvlačenje počinje u 17 sati uz prijenos na Facebooku UŽIVO !

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Bahrain 2017. – Vettelu pobjeda i vodstvo u poretku

Sebastian Vettel na današnji je dan 2017. slavio na VN Bahraina nakon što je prestigao Lew…