Romain Grosjean želi nastupiti na posljednjoj utrci sezone u Abu Dhabiju ukoliko mu to dopusti njegovo zdravstveno stanje, potvrdio je šef Haasove F1 momčadi Gunther Steiner.

Grosjean nakon strašne nesreće u Bahrainu sigurno propušta iduću utrku na drugoj konfiguraciji staze gdje će ga zamijeniti Pietro Fittipaldi, ali već tjedan dana kasnije mogao bi se vratiti na posljednjoj utrci sezone i tako se vjerojatno oprostiti od Formule 1.

“Romain bi se zaista htio vratiti, zaista želi biti u Abu Dhabiju,” rekao je Steiner.

“Ali rekao sam mu ‘pokušaj se oporaviti, razgovarat ćemo u nedjelju ili ponedjeljak o tome kako se osjećaš, je li to izvedivo’.”

“Pietro je ovdje, Romain je ovdje, moramo samo vidjeti kako se osjeća, ali ne žurim s odlukom, ovisi o njegovome zdravlju.”

“Baš sam razgovarao s jednim od njegovih ljudi koji je bio kod doktora, nešto su mu radili na opeklinama, ne znam što točno.”

Steiner je komentirao i čega se Grosjean sjeća, ali i da se ne sjeća kako je završio u ogradi.

“Sjeća se kako je htio izaći i kako je izašao, to mi je jako dobro objasnio, ali me pitao ‘kako sam završio tamo?’,” rekao je Steiner.

“Rekao sam mu ‘prešao si preko Kvyatova bolida, skrenuo si desno i prešao preko njegovoga prednjeg desnog kotača. To te okrenulo i bacilo u zid’.”

“Rekao mi je ‘nisam vidio bolid’.”

“Ne želim mu stavljati riječi u usta i reći da se ne sjeća, ali mislim da nije shvatio što je učinio. Ne kažem da je izgubio pamćenje nego da se sve dogodilo tako brzo da se ne može sjetiti.”

Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Haas tuži Steinera, Steiner tuži Haas

Američka momčad Haas tuži svoga bivšeg šefa momčadi Guenthera Steinera nakon što je Austri…