Romain Grosjean vratio se na stazu Bahrain International Circuit na kojoj je prošlu nedjelju doživio zastrašujuću nesreću i zahvalio svim ljudima koji su mu pomogli spasiti život, a prvi puta nakon nesreće susreo se i s članovima svoje momčadi Haas F1.

U nesreći kakvu Formula 1 dugo nije vidjela Grosjean je imao sreću u nesreći što je uspio pobjeći gorućem bolidu i što mu je halo sustav spasio živu glavu prilikom udarca u barijere, a Grosjean je nakon dva dana pušten iz bolnice s manjim opeklinama.

Grosjean se želi vratiti utrkivanju na posljednjoj utrci sezone u Abu Dhabiju ukoliko mu se lijeva ruka dovoljno oporavi, a šef momčadi Gunther Steiner spreman je pričekati njegovu odluku do prve polovice idućega tjedna.

Francuz se danas vratio na stazu i zahvalio svima koji su mu spasili život, a prvi puta nakon nesreće susreo se i sa svojom momčadi.

Grosjean embraces his racing engineer Dom for the first time after the accident Bahrain GP F1 2020 Photo Haas F1 Team

Nakon izlaska iz garaže djelatnici staze dočekali su ga pljeskom, a Grosjean se prvo izgrlio s osobljem medicinskoga automobila nakon čega se obratio FIA-inom trkaćem direktoru Michaelu Massiju.

Grosjean thanks Medical Car staff for saving his life Bahrain GP F1 2020 Photo Haas F1 Team

“Kako je brate? Drago mi je da si promijenio barijeru,” našalio se Grosjean.

“Samo za tebe,” rekao je Massi.

“Hvala, ali ja se ne utrkujem.”

Grosjean se susreo i s redarom koji je prešao s druge strane kako bi mu pomogao i zagrlio ga, zahvalivši mu se što mu je spasio život.

Grosjean thanks firefighters for saving his life Bahrain GP F1 2020 Photo Haas F1 Team

Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Haas potvrdio Bearmana za F1 sezonu 2025.

Oliver Bearman od iduće sezone vozit će za momčad Haasa čime će se američka momčad ponovno…