2023 Haas F1 livery on VF-22 Hulkenberg Photo Haas Edited by MAXF1net

MoneyGram Haas F1 Team danas je predstavio novi vizualni identitet koji će nositi novi bolid VF-23 s kojim će se tijekom nove sezone Formule 1 utrkivati ​​Kevin Magnussen i Nico Hülkenberg čime su započeli niz predstavljanja novih bolida i dizajna za 2023.

Haasov novi izgled ponosno odražava novo partnerstvo s tvrtkom MoneyGram International Inc. – odnos koji je prvi put najavljen na prošlosezonskoj VN SAD-a, ali osnovne boje ostale su crna, bijela i crvena.

“Jako mi je drago pozdraviti MoneyGram kao glavnog partnera za sezonu 2023. i kasnije i  uzbudljivo je vidjeti naš prvi izgled zajedno kao MoneyGram Haas F1 Team,” rekao je Gene Haas, predsjednik MoneyGram Haas F1 momčadi.”

“Krećemo u novu sezonu potaknuti dobrim momčadskim nastupima u prošloj godini u kojoj smo se vratili osvajanju bodova. Cilj za sezonu 2023. je prirodno učiniti i više – s Kevinom Magnussenom i Nicom Hülkenbergom vjerujem da imamo iskusne vozače, više nego sposobne isporučiti bodove u nedjelju.”

“Bilo je uzbudljivo doživjeti da se dvije globalne organizacije uistinu okupljaju kao jedan tim kako bi formirale MoneyGram Haas F1 Team,” izjavio je Alex Holmes, predsjednik i izvršni direktor MoneyGrama.

“Očito dijelim svačiji entuzijazam oko otkrivanja novoga izgleda, ne samo zato što je to kontrolna točka u kalendaru predsezone, što znači da smo još jedan korak bliže onome što zapravo želimo raditi, a to je utrkivanje,” dodao je Guenther Steiner, šef momčadi MoneyGram Haas F1 Team.

“Sviđa mi se, to je nedvojbeno uzdignutiji i moderniziraniji izgled koji je prikladan dok krećemo u novu eru s MoneyGramom kao našim glavni partnerom. Uzbudljivo je doba godine za Formulu 1 i sjajno je što smo prvi prikazali naš vizualni identitet, ali naša je pozornost usmjerena na to da VF-23 stavimo na stazu i pripremimo se za sezonu pred nama.”

“Zaista imamo na čemu graditi nakon prošlogodišnjih nastupa, cijela organizacija je naporno radila kako bi došla do ove točke i očito je da imamo dva dokazana talenta za postizanje bodova. Jedva čekam da počnemo.”

Haas će u subotu na Silverstoneu po prvi puta isprobati novi bolid VF-23, što će javnosti biti prva prilika da vidi novi bolid američke momčadi za 2023. – riječ je o uobičajenih 100 kilometara za snimanje promotivnih materijala, ali su korisni i za pripremu uoči predsezonskih testiranja.

DATUMI PREDSTAVLJANJA BOLIDA ZA 2023.

Haas  31.1. (vizualni identitet) 
Red Bull  3.2. 
Williams  6.2. (vizualni identitet) 
Alfa Romeo  7.2. 
AlphaTauri  11.2. (vizualni identitet) 
Aston Martin  13.2. 
McLaren  13.2. 
Ferrari  14.2. 
Mercedes  15.2. 
Alpine  16.2. 

HAAS F1 2023.

2023 Haas F1 livery on VF-22 Hulkenberg side shot Photo Haas Edited by MAXF1net
Photo Haas Edited by MAXF1net
2023 Haas F1 livery on VF-22 Magnussen top shot Photo Haas Edited by MAXF1net
Photo Haas Edited by MAXF1net
2023 Haas F1 livery on VF-22 Magnussen front top shot Photo Haas Edited by MAXF1net
Photo Haas Edited by MAXF1net
2023 Haas F1 livery on VF-22 Hulkenberg Photo Haas Edited by MAXF1net
Photo Haas Edited by MAXF1net
Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Haas tuži Steinera, Steiner tuži Haas

Američka momčad Haas tuži svoga bivšeg šefa momčadi Guenthera Steinera nakon što je Austri…