Hrvatski auto i karting savez (HAKS) traži vozače za nacionalni tim koji će Hrvatsku predstavljati na Karting Slalom kupu u Italiji, a kvalifikacije će se održati krajem kolovoza u Karting Areni Zagreb.

Nacionalni tim će činiti vozač i vozačica u dobi od 14 do 16 godina, a kako traži najbrže i najspretnije – HAKS je za formiranje nacionalnog tima raspisao kvalifikacije koje će se 24. kolovoza održati u Karting Areni Zagreb.

Karting slalom je FIA-ina najmlađa i najpropulzivnija karting disciplina u kojoj mladi vozači kartom manevriraju između čunjeva pri kontroliranoj brzini, a na svjetskom Kupu u Italiji natjecat će se timovi država.

Kup će se održati od 31.10. do 3.11. na stazi Vallelunga u Italiji u sklopu FIA-inih Motorsportskih igara, a HAKS je već osigurao troškove prijave, puta i boravka nacionalnog tima za natjecanje.

Kvalifikacije za nacionalni karting slalom tim su besplatne za sve prijavljene te su potpuno otvorene i za nelicencirane vozače, kao i za one bez iskustva.

Kvalifikacije će se održati 24. kolovoza u Karting Areni Zagreb, a prijave se primaju do 21. kolovoza u ponoć. Prijaviti se mogu vozačice i vozači od 14 do 16 godina, pri čemu je dozvoljeno da 14 godina napune tijekom kalendarske godine 2019., a ne smiju napuniti 17 godina do 31.12.2019.

Prijave za kvalifikacije na LINKU.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Mercedes najbrži i na drugom treningu, Ferrari se približio

Lewis Hamilton i Valtteri Bottas ponovno su odvozili dva najbrža vremena na slobodnom tren…