Lewis Hamilton smatra da bi bilo ‘bolesno’ da su on, Max Verstappen i Fernando Alonso u ‘super-tijesnoj’ borbi za pobjede i naslov prvaka, ali kaže da nije frustriran činjenicom da je Red Bull zasad nepobjediv i da će vjerojatno pobijediti u svim utrkama ove sezone.

Hamilton je u Kanadi upisao treće postolje ove sezone, a konstantnost rezultata, budući da nije završio na poziciji nižoj od šeste, omogućila mu je da zadrži korak s Alonsom u prvenstvu koji mu bježi 15 bodova.

Ni Perez u daleko bržem Red Bullu ne čini se nedohvatljivim budući da ima samo 24 boda više iako ima dvije pobjede i četiri postolja.

“To više nije frustracija, ako je ikada i bila,” komentirao je Hamilton Red Bullovu dominaciju.

“To je… znate kako je, znate s čime ste suočeni. Ne mogu ništa učiniti u vezi njihove nevjerojatne izvedbe.”

“Vjerojatno je da će pobijediti u svakoj utrci ove godine osim ako Astoni i mi ne dodamo puno više performansi na bolide ili ako njihov bolid ne završi.”

“Nije lako s trenutnim pravilima pronaći količinu performansi koju imaju, u smislu prednosti. Mora da imaju 30 bodova [downforcea] više od nas u određenim točkama kroz krug, a mi imamo još posla za obaviti.”

“Ali nije da je frustrirajuće, samo se, kao što sam rekao, veselim… Sretan sam što sam se prvo vratio u igru i samo se nadam da ćemo u nekoj fazi sve moći imati na malo višoj razini tako da se možemo vratiti na neke od dobrih utrka koje smo imali 2021.”

“A da smo sva trojica [on, Verstappen i Alonso] u super-tijesnoj borbi bilo bi bolesno.”

Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Imola 2005. – Epski okršaj Alonsa i Schumachera

Fernando Alonso na današnji je dan 2005. ostvario treću uzastopnu pobjedu u prve četiri ut…