Hamilton – ‘Imamo problema s motorom, ali vjerujem da ćemo ih riješiti’

Lewis Hamilton Mercedes F1 W11 Barcelona Test 2 Day 3 side Photo Daimler

Lewis Hamilton priznaje da Mercedes ima puno problema uoči početka nove F1 sezone u Australiji, ali vjeruje da je motor korak naprijed u odnosu na prošlogodišnji i da će uspjeti riješiti probleme s pouzdanošću.

Mercedes je odvozio najviše krugova od svih momčadi, a njihov je motor prešao najviše kilometara od četiri proizvođača, ali njihova tvornička momčad je, kao i Williams, morala koristiti tri motora u šest dana testa dok Racing Point nije imao problema.

“Mislim da smo imali dobar zimski test, ali nije bilo savršeno, otkrili smo da imamo puno problema koje pokušavamo ispeglati,” rekao je Hamilton.

“Ne znam koliko će nam trebati da ih ispeglamo, ali to nikad nije loša stvar, da probleme otkrijemo tijekom testiranja.”

“Naše performanse su bile prilično dobre po pitanju broja krugova, osim u četvrtak, i procesa i stvari koje smo otkrili. Nemam pojma gdje stojimo u odnosu na ostale, momčad će vjerojatno imati bolju ideju oko toga.”

Lewis Hamilton Mercedes F1 W11 Barcelona Test 2 Day 3 side Photo Daimler

“Prošle godine imali smo tešku zimu i mislim da smo i ove godine imali tešku zimu. Ovo je period gdje je smo s V6 turbom stalno dobivali, dobivali, dobivali…ali na kraju, kao i sa svim, dođete do točke ograničenog povrata.”

“Koliko još možemo izvući iz V6 turba? Koliko daleko još možemo ići? Sad smo u situaciji da za jedan kilometar na sat najveće brzine trebamo puno investicija. Ali u potpunosti vjerujem da će dečki biti metodični u načinu na koji idemo naprijed i da je motor zapravo jako dobar. Bolji je nego prošle godine.”

“Ali još nismo gdje želimo biti po pitanju pouzdanosti.”

“Ali siguran sam da u tvornici naporno rade da riješe sve probleme.”

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Hamilton otkrio najvažniju stvar koju je naučio od Laude

Lewis Hamilton objasnio je koja je najvažnija stvar koju je naučio od trostrukoga svjetsko…