Mercedes W08 front wheel Foto AMuS

Lewis Hamilton vjeruje da će njegova momčad biti konkurentna u Kanadi zahvaljujući novim, jedinstvenim dijelovima koje su pripremili za posebnu konfiguraciju staze u Montrealu.

Nakon najsporije staze u kalendaru, F1 stiže u Kanadu, na vrlo brzu stazu Circuit Gilles Villeneuve gdje su snaga motora, trakcija, kočnice i aerodinamička učinkovitost na vrhu liste prioriteta za brzo vrijeme po krugu.

Hamilton nakon lošeg vikenda u Monaku vjeruje da će Mercedes u Montrealu pokazati drugo lice, među ostalim i zahvaljujući novim, jedinstvenim poboljšanjima na njihovom W08.

“Ferrari je bio najbrži pa su u ovom trenutku favoriti, ali mi naporno radimo kako bismo riješili probleme s prošlih utrka,” rekao je Hamilton.

“Nadam se da ćemo ovoga vikenda moći napasti. Imamo neke jedinstvene dijelove na bolidu koji bi ovoga vikenda mogli dobro funkcionirati.”

“Usredotočeni smo na ovu trku, a nakon prošle utrke [u Monaku] imamo informacije koje smo analizirali i na temelju kojih smo radili. Ali u tom trenutku nismo imali rješenja.”

“Definitivno smo imali određene analize, ali tek ćemo ovoga vikenda vidjeti jesmo li napredovali.”

Mercedes je za brzu stazu u Kanadi donio novo stražnje krilo za niske downforce zahtjeve, baš kao i Ferrari, ali uz brojne druge promjene uključujući promjene na difuzoru i novu horizontalnu plohu na podnici ispred stražnjih kotača.

Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Hamilton – ‘Mercedes bi na idućim utrkama mogao biti još jači’

Lewis Hamilton oduševljen je Mercedesovim preokretom u formi koji im je donio dvije uzasto…