Jedan od sponzora Formule 1 Heineken organizirat će promotivni događaj u suradnji s Red Bullom i Heinekenovim ambasadorom Davidom Coulthardom uoči mogućeg ulaska Vijetnama u F1 kalendar koji će se održati početkom svibnja u gradu Ho Chi Minh.

Bernie Ecclestone ranije je izjavio da je u vrijeme svoje vladavine imao ponudu za održavanjem F1 utrke u Vijetnamu, ali ju je odbio jer je smatrao da je F1 već dovoljno pokrivena na azijskom kontinentu.

Novi vlasnici Formule 1 Liberty Media ponovno su aktualizirali tu temu pa je komercijalni šef Sean Bratches rekao da želi još dvije azijske utrke u F1 kalendaru.

Neimenovani izvor potvrdio je za Forbes da novi vlasnici planiraju uvesti uličnu F1 utrku u Vijetnamu koja će se vjerojatno održati na ulicama grada Hanoi, a sad je potvrđeno da će jedan od sponzora Formule 1 Heineken 4. svibnja organizirati promotivni događaj u gradu Ho Chi Minh.

Glavna zvijezda događaja bit će Heinekenov F1 ambasador David Coulthard, a događaj će se zvati ‘Perfect Experience with F1’.

Ljubitelji Formule 1 moći će sudjelovati u raznim aktivnostima poput gledanja trenutnog Red Bullovog F1 bolida u akciji, osjetiti čari Paddock Cluba te sudjelovati u Pit stop Challengeu.

Liberty Media još uvijek se nije službeno očitovala o potencijalnoj F1 utrci u Vijetnamu, ali predsjednik FIA-e Jean Todt s odobravanjem je komentirao takvu mogućnost, baš kao i mogući povratak Formule 1 u Argentinu.

Hanoi Vietnam city
Panorama grada Hanoi u Vijetnamu
Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Mercedesova F1 momčad proizvela zamjenu za respirator

Mercedes-AMG Petronas High Performance Powertrains pomogli su razviti uređaj koji konstant…