Index Sport novi partner MaxF1 portala!

maxf1-net-index-sport-partnership

Najutjecajniji portal na ovim prostorima Index.hr postao je medijski partner portala MaxF1.net i ubuduće će prenositi najnovije F1 vijesti s našega portala.

Vjerujemo da je svim našim čitateljima portal Index.hr jako dobro poznat  koji je dobio brojne nagrade za svoju nevisnost, brzinu i aktualnost informacija, a osvojili su najveći broj glasova potrošača (br. 1 u kvaliteti) u istraživanju tržišta QUDAL General Survey 2015/2016, provedenom u Hrvatskoj tijekom siječnja 2015. godine, čime je postao nositelj prestižne zlatne medalje “QUDAL – br. 1 u kvaliteti” u kategoriji internet portala.

Bogati svijet Formule 1 posljednjih je godina nepravedno zapostavljen u hrvatskom medijskom prostoru, a suradnja portala Indexa i MaxF1 to će sasvim sigurno promijeniti.

U želji da svojim čitateljima pruži pravovremene, točne i detaljne informacije o najboljim vozačima, najskupljim vozilima i najvećim sportskim arenama na svijetu, sportska redakcija Indexa od sada najnovije vijesti iz Formule 1 donosi u suradnji s MaxF1.net.

Specijalizirani sportski portal MaxF1.net postaje službeni partner Indexove rubrike ‘Index Sport‘ što će povećati kvalitetu vijesti o Formuli 1 na ovim prostorima, a portalu MaxF1.net omogućiti medijsku eksponiranost koju svojom kvalitetom i zaslužuje.

Autor i glavni urednik specijaliziranog sportskog portala MaxF1.net Darjan Petrić, stranicu je pokrenuo kako bi podijelio svoje znanje i entuzijazam prema najbržim bolidima svijeta, a MAXF1.netističe se kvalitetom sadržaja i mnoštvom informacija, vijesti, analiza i fotografija o Formuli 1.

Najavnu vijest na portalu Index.hr možete pročitati ovdje.

maxf1-logo-za-index-sport

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

1 Komentar na "Index Sport novi partner MaxF1 portala!"

Sortiraj od:   najnovijeg | najstarijeg | s najviše glasova
FerrariHR
Pretplatnik

Čestitke Darjane,samo dalje tako?

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Red Bull i Honda ne sumnjaju u Mercedesov povratak u Francuskoj

Vodeća momčad F1 prvenstva Red Bull ne sumnja da će se aktualni svjetski prvaci Mercedes v…