Karting Arena Zagreb novi je partner MAXF1 portala, a riječ je o prvoj indoor i outdoor karting stazi u Hrvatskoj koja je smještena na Zagrebačkom velesajmu.

Karting Arena Zagreb svoja je vrata otvorila u studenom 2011. godine te je tako postala prva “indoor” i “outdoor” staza u Hrvatskoj i jedna od najvećih u ovom dijelu Europe. Čak 50.000 registriranih članova svakodnevno uživa u vrhunsko pripremljenoj karting floti i naprednim sustavom za mjerenje vremena.

MAXF1 portal će organizirati druženja ili gledanja utrka u prostorima Karting Arene Zagreb koji su opremljeni projektorom, kafićem i naravno, sjajnom karting stazom.

Za posjetitelje MAXF1 portala bit će dogovoren i određeni popust, a organizirat ćemo i utrku kako bi vidjeli koji je posjetitelj najbrži. O svemu ćete biti obaviješteni na MAXF1 portalu i stranici Karting Arene Zagreb.

1kartingarena400Indoor i outoor staza svojom konfiguracijom pružaju vrhunski doživljaj sportske vožnje. Karting Arena Zagreb team se sastoji od grupe motiviranih mladih ljudi koji su uvijek u korak s novitetima iz karting svijeta. Nedavno obnovljena karting staza opremljena je najmodernijim barijerama, podloga je izrađena posebnom metodom, a konfiguracija staze jamči idealan kompromis između zahtjeva i zabave.

Dok početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje. Staza je zaštićena odgovarajućim barijerama i apsorpcijskim sustavom, dok vozna površina jamči jednakomjerno držanje guma pomoću posebnog podnog premaza.

Karting ponuda prilagođena je za sve uzraste te se u ponudi nalaze go kart vozila za djecu, odrasle, dupli go kart, a flota je nedavno obnovljena i s šest novih srednjih dječjih kartova s kojima će uskoro biti pokrenuta i škola kartinga.

GALERIJA – MAXF1 NA KARTING ARENI

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

4 Komentari na "Karting Arena Zagreb novi partner MAXF1 portala"

Sortiraj od:   najnovijeg | najstarijeg | s najviše glasova
mGT
Pretplatnik

Bude bilo popusta za članove portala ?
🙂

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Prva utrka nove sezone Sprint Cupa u Karting Areni

U Karting Areni Zagreb kreće nova sezona najvećeg amaterskog natjecanja u kartingu. …