MAXF1 predstavlja najdetaljniji F1 kalendar za 2018.

F1 calendar 2018 first 20 races without Abu Dhabi

MAXF1 portal predstavlja novi kalendar za F1 sezonu 2018. s detaljnim podacima za svaku utrku, aktualnim statistikama, informacijama o stazi, ali i povijesti pojedine Velike Nagrade, uključujući povratničke utrke u Njemačkoj i Francuskoj.

Od samoga početka MAXF1 ima najdetaljnije profile pojedinih Velikih Nagrada koje nećete pronaći ni na stranim portalima i koji su produkt autorova velikog entuzijazma i ljubavi prema Formuli 1.

Svaka utrka predstavljena je brojem održanih utrka, podacima o aktualnoj konfiguraciji staze, detaljnim statistikama svih održanih Velikih Nagrada u pojedinoj zemlji, a svaka od osam statističkih kategorija predstavljena je iz perspektive vozača, konstruktora i proizvođača motora.

Na početku se nalaze tekstovi o samoj stazi na kojoj se trenutno održava ta utrka, a osim konfiguracije spominje se i utjecaj pojedine staze na određene dijelove bolida i zahtjeve koje pred njih stavlja.

Također, pri kraju teksta možete pronaći i rezultate posljednjih pet utrka održanih u toj zemlji – pobjednike, osvajače pole positiona i najbržih krugova.

Povijesni tekstovi obogaćeni su i fotografijama upotpunjenim datumom održane utrke i opisom.

S obzirom da portal od početka 2017. postoji i u engleskoj inačici, profile pojedinih utrka možete pronaći i na engleskom jeziku.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

Obavijesti me o
wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Pirelli otkrio razlike u brzini komponenti za F1 2019.

Službeni dobavljač F1 guma Pirelli otkrio je kolike su razlike u brzini po krugu njihovih …