McLaren Honda nakon samo dva kruga ponovno u problemima

Oliver Turvey McLaren Honda Bahrain F1 test Foto XPB

Hondini problemi nastavili su se i na testu u Bahrainu nakon što je McLarenov razvojni vozač Oliver Turvey stao nakon samo dva odvožena kruga.

McLaren je na VN Bahraina imao nekoliko problema s MGU-H jedinicom koje su uzrokovali vrlo vrući uvjeti u Bahrainu, a Turvey je uspio odvoziti samo dva instalacijska problema prije nego ih je ponovno zaustavio problem s pogonskom jedinicom.

Hondini inženjeri otkrili su curenje vode u ERS sustavu i nisu imali izbora nego promijeniti cijelu pogonsku jedinicu kako bi što prije nastavili s testiranjem.

Autosport prenosi da je Honda danas koristila novu specifikaciju motora koja je stigla iz Hondinoga sjedišta u Sakuri iako je Hasegawa rekao da neće testirati novi motor, nego neke nove razvojne koncepte.

Zamjenska pogonska jedinica također će biti iste specifikacije kao i jedinica zbog koje je Turvey morao ranije završiti jutarnji dio testa.

Još uvijek nije poznato ima li današnji kvar veze s kvarovima na MGU-H jedinici koji su McLaren mučili cijeloga vikenda u Bahrainu.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

Obavijesti me o
wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Ferrari se sprema zamijeniti Raikkonena Leclercom?

Britanski Autosport prenosi da je Ferrari za iduću sezonu Formule 1 'spreman zamijeniti' s…