Momčad McLarena i globalna mreža poslovnih vijesti CNBC objavili su višegodišnju suradnju koja će naglasiti reputacije njihovih brendova i težnju inovaciji i vodećoj poziciji na tržištu.

McLaren će partnerstvo s CNBC-om iskoristiti kako bi iskoristili potencijal njihove široke publike poslovnih lidera i investitora.

CNBC je najveća svjetska mreža financijskih vijesti koja ima snažnu reputaciju među svjetskom biznis elitom i koja uživa globalno poštovanje, a njezin sadržaj konzumira 301 milijun ljudi mjesečno.

“CNBC je brend svjetske klase i sjajan partner za McLaren,” rekao je izvršni direktor Zak Brown.

“Ovo će partnerstvo uvelike povećati našu sposobnost da dosegnemo ciljanu globalnu poslovnu publiku i omogućiti i sebi i CNBC-u naglašavanje zajedničkih vrijednosti.”

“Formula 1 je sport uzbudljivih promjena na više razina i ta će priča u globalnom poslovanju pomoći podići ugled ne samo McLarena i CNBC-a, nego i F1 općenito.”

McLaren je druga najuspješnija momčad u povijesti Formule 1 iza Ferrarija, a otkako se 1966. natječu u Formuli 1 ostvarili su 182 pobjede, 155 pole positiona i 154 najbržih krugova u 821 nastupu. Osvojili su 12 vozačkih naslova i 8 konstruktorskih – posljednji vozački osvojio je Hamilton 2008., a posljednji konstruktorski osvojili su 1998. kada su za njih vozili Hakkinen i Coulthard.

McLARENOVI PARTNERI ZA F1 SEZONU 2018.

McLaren F1 2018 sponsors

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

Obavijesti me o
wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Pirelli otkrio razlike u brzini komponenti za F1 2019.

Službeni dobavljač F1 guma Pirelli otkrio je kolike su razlike u brzini po krugu njihovih …