Momčad McLarena potpisala je novoga sponzora uoči početka nove sezone Formule 1, a riječ je o kompaniji Dell Technologies, najvećoj privatnoj tehnološkoj kompaniji.

Dell Technologies, koji se sastoji od sedam globalnih brendova – Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream and VMware – donijet će tehnološku stručnost u McLaren Technology Group, McLaren Racing, McLaren Applied Technologies, ali i McLarenov esports program World’s Fastest Gamer.

Ovo partnerstvo McLarenu će pomoći u svakodnevnim operacijama, uključujući potporu dizajnu i proizvodnji, operacijama na stazi, telemetriji, spremanju podataka, esportu i simulacijama, angažiranju navijača i iskustvu gostiju.

McLaren i Dell Technologies surađivat će na budućim projektima u području sigurnosti, clouda, digitalnih i transformacijskih tehnologija s naglaskom na tehničkim inovacijama.

“McLarenov dogovor s Dell Technologies širi je od tradicionalnog sponzorstva, mi smo organizacije koje dijele ključne principe tehničkih inovacija i ljudskoga napretka,” rekao je McLarenov CEO Zak Brown.

“Ova je objava dodatna potvrda da McLaren ima jake ambicije dok težimo učiniti važan korak naprijed u performansama na stazi i izvan nje.”

“Dell Technologies savršen je partner i naši brendovi dijele iste principe koji će nam pomoći da ostvarimo svoje poslovne ciljeve u 2018. i kasnije.”

McLaren će nakon tri godine s Hondom 2018. koristiti Renaultove pogonske jedinice, a uz Fernanda Alonsa i Stoffela Vandoornea nadaju se povratku u redovite osvajače bodova na svim stazama i borbi za postolja i pobjede.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

Obavijesti me o
wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Pirelli otkrio razlike u brzini komponenti za F1 2019.

Službeni dobavljač F1 guma Pirelli otkrio je kolike su razlike u brzini po krugu njihovih …