McLaren s Amazonom snima dokumentarnu seriju o tekućoj sezoni

Fernando Alonso McLaren Honda MCL32 on the grid Foto McLaren

Momčad McLaren Honde s Amazonom radi na snimanju dokumentarne serije o trenutnoj sezoni u Formuli 1 koja će se prikazivati u više od 200 zemalja diljem svijeta.

Amazon je dobio pristup događanjima iza scene kako bi pratili momčad i njihova novoga vozača Stoffela Vandoornea prilikom priprema za novu sezonu Formule 1, a njihove kamere pratile su momčad iz Wokinga za vrijeme zimskih priprema.

Dokumentarna serija uključuje i scene izrade novoga bolida, njegova predstavljanja i testiranja, ali i fizičke pripreme Stoffela Vandoornea koji je trenirao diljem Europe kako bi se pripremio za nove, zahtjevnije bolide.

Serija još uvijek nema ime i bit će dio globalnog Amazonovog dokumentarnog programa koji će se prikazivati ekskluzivno na Amazon Prime Video servisu.

“U McLarenu želimo pokazati i slaviti svaki element Formule 1,” rekao je McLarenov izvršni direktor Zak Brown.

“Razumijemo i cijenimo da F1 navijači žele veću razinu pristupa i informacija, a ova serija dat će im najintimniji i najiskreniji pristup suvremenoj momčadi Formule 1.”

“Osim što sm ohtjeli pokazati tehnologiju i stručnost koja je potrebna za izgradnju ovih sjajnih strojeva, željeli smo pokazati i strast, predanost i trud stotina ljudi u McLaren Technology Centru.”

“Na kraju krajeva, Formula 1 je ljudska priča i nadam se da će serija uspješno prikazati iskrenost i humanost življenja, rada i utrkivanja u Formuli 1.”

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

FIA i Formula 1 potvrdile promjenu pravila za 2021.

Svjetsko motorsport vijeće ratificiralo je promjene pravila koje su donijeli FIA i Formula…