Momčad McLarena uzbuđena je što nakon ‘tri godine tame ponovno vide svjetlo’ i vjeruju da će u Australiji svi željeti vidjeti kako stoje.

Nakon tri neuspješne godine suradnje s Hondom McLaren se okrenuo Renaultu i nadaju se da će se napokon vratiti u borbu s najboljim momčadima i konkurirati za pobjednička postolja i pobjede.

Očekivanja su velika, a McLarenov izvršni direktor Zak Brown najavio je velike promjene u momčadi, uključujući vizualni identitet i izgled infrastrukture na stazi poput garaža.

“Prošlo je dosta vremena otkako smo bili naprijed tako da moramo biti sigurni da očekivanja ne budu prevelika kad dođemo u Australiju,” rekao je Eric Bouller.

“Mislim da ćemo biti jedna od momčadi koju će se najviše pratiti u Australiji jer će svi htjeti gdje ćemo biti [u odnosu na druge].”

“Zato se moramo pobrinuti da ne stavimo previše pritiska na sebe.”

Alonso će pronaći dodatnu desetinku kad bude potrebno

McLaren je posljednji puta bio na postolju na prvoj utrci 2014. u Australiji, a posljednji pole position i pobjedu ostvarili su na posljednjoj utrci 2012. u Brazilu.

Boullier vjeruje da će cijela momčad podsvjesno raditi još jače kad se budu borili za više pozicije, baš kao i Fernando Alonso.

“Nismo savršeni, ali podići ćemo letvicu kad se pritisak pojača,” rekao je.

“Baš kao i Fernando, on će prirodno pronaći još jednu desetinku kad se utrkuje na vrhu poretka i mislim da će nam se to svima dogoditi.”

“Svi ćemo to okusiti i namirisati, a time i podsvjesno napornije raditi jer morate podići svoju razinu.”

“Pogledajte naša zaustavljanja u boksu, nisu kakva bi trebala biti. To nema nikakve veze s pogonskom jedinicom.”

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Hamilton najbrži uoči kvalifikacija za VN Rusije

Lewis Hamilton odvozio je najbrži krug na trećem slobodnom treningu u Sochiju na kojem je …