Aktualni svjetski prvaci potpisali su suradnju s novim brendom Tommy Hilfiger i time zamijenili prijašnjeg sponzora Hugo Boss.

Hugo Boss se na kraju prošle godine odlučio prijeći u Formulu E i time prekinuti višegodišnju tradiciju sponzoriranja F1 momčadi nakon suradnje s McLaren Mercedesom i kasnije Mercedesom.

Kasnije se pojavila informacija da je Mercedes odbio produžiti s Hugo Bossom kako bi napravili mjesta za Tommy Hilfiger i da je Hugo Boss zato otišao u Formulu E.

Tommy Hilfiger se htio vratiti u F1 nakon što su prije surađivali s Ferrarijem i Lotusom, a sad će proizvoditi odjeću i druge stvari za momčad svjetskih prvaka.

Postoji mogućnost i suradnje s Lewisom Hamiltonom koji za F1 zvijezdu vodi prilično buran i raznim aktivnostima ispunjen život uključujući svijet mode i glazbe.

“Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Tommy Hilfigeru u Mercedes-AMG Petronas Motorsport i u Formulu 1,” rekao je Toto Wolff.

“Uvijek je uzbudljivo započeti novo partnerstvo, posebno kad se tiče tako ključnoga područja kao što je imidž momčadi. Pozitivan sam da će našem brendu to dati novu energiju.”

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

Obavijesti me o
wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Renault vozio s ‘konzervativnim’ postavkama na prvom testu

Novi Renaultov vozač Daniel Ricciardo kaže da se osjeća sve sretnije u novom Renaultu R.S.…