sportklub maxf1net prijenos f1 2021

Sportklub će i treću sezonu zaredom prenositi sve utrke Formule 1 kao i nižih trkaćih serija poput Formule 2 i Formule 3, a stručni sukomentator i gost svih emisija i dalje će biti autor MAXF1 portala Darjan Petrić.

Treću godinu zaredom Sportklub će ekskluzivno prenositi sve treninge, kvalifikacije, sprint utrke i utrke Formule 1 ove sezone, ali i kvalifikacije i utrke Formule 2 i Formule 3 kao i kvalifikacije i utrke Porsche Supercupa.

Autor MAXF1 portala Darjan Petrić i dalje će biti stručni sukomentator u svim F1 sesijama uz Antonija Bakovića, a Darjan će prenositi i kompletan F2, F3 i Porsche Supercup program.

Sportklub će emitirati dvije predsezonske emisije – prva je na rasporedu u četvrtak 23.2. u 19:55h na SK1 kanalu u kojoj će Petrić i Baković proći kroz sve momčadi, vozače i novopredstavljene bolide.

Druga emisija emitirat će se u tjednu uoči početka sezone (28.2. – 3.3.) i bavit će se temom predsezonskih testiranja koja traju tri dana (23. – 25.2.), na istoj stazi gdje se vozi i prva utrka sezone.

Kao i dosad, tijekom sezone gledatelji će moći uživati i u redovitim emisijama svakoga F1 vikenda koje će se emitirati uoči utrke u nedjelju.

Prva utrka sezone vozi se 3. – 5.3. u Bahrainu.

VN BAHRAINA 2023. – raspored vikenda

1. slobodni treningPET 12:30
2. slobodni treningPET 16:00
3. slobodni treningSUB 12:30
KvalifikacijeSUB 16:00
UtrkaNED 16:00
Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Najava VN Japana – Red Bull na Suzuku ponovno stiže nakon poraza

Nakon Ferrarijeve dvostruke pobjede u Australiji koju je predvodio Carlos Sainz Formula 1 …