MAXF1 i Karting Arena Zagreb uspješno su nastavili s organizacijom okupljanja F1 navijača i zajedničkog gledanja utrke, a odaziv je bio još bolji nego na prvoj utrci sezone u Australiji.

MAXF1 je prvi portal na ovim prostorima koji organizira redovita okupljanja navijača i zajednička gledanja utrka, a prvi smo održali i zanimljiv kviz za sve posjetitelje u kojem su navijači testirali svoje znanje i osvojili nagrade.

Nakon što je na prvom zajedničkom gledanju došlo nešto više od deset ljudi, ovoga puta bilo nas je oko dvostruko više. Karting Arena Zagreb svoje je prostore otvorila oko 7 sati, a navijači su ovoga puta počeli stizati ranije nego na prvoj utrci.

Pravim ljubiteljima Formule 1 nije se bio problem ranije ustati kako bi VN Kine gledali u društvu ostalih entuzijasta, a nakon završetka utrke održan je i MAXF1 kviz. Pobjednik kviza je Jurica Despot koji je kviz riješio s uspješnošću od 66% i koji je dobio Red Bullov poklon paket, a čestitamo i svim ostalim sudionicima koji su također pokazali solidno znanje prilikom odgovaranja na ne baš jednostavna pitanja.

Kao i na prvoj utrci, navijači su vozili karting po promotivnoj cijeni od 60 kn/10 min, a najbrža trojica bili su Sovrano (32.563), Beber (32.625) i Gorički (32.874). Najbrža vremena prve trojice dijelilo je samo 0.311 sekundi.

Nažalost, jednom broju ljudi se žurilo pa nisu ostali ni na kvizu ni na vožnji ni na zajedničkom fotografiranju, ali zajednička gledanja se nastavljaju i na idućoj utrci pa ih pozivamo da se drugi puta malo manje žure.

Najbrži trojac dobio je MAXF1 poklon pakete, a kako je bilo na okupljanju možete pogledati u galeriji fotografija.

MAXF1 će zajedničko gledanje u Karting Areni Zagreb organizirati i za iduću utrku u Bahrainu koja je na rasporedu za tjedan dana (16.4.) u 17 sati o čemu ćete uskoro biti i službeno obaviješteni.

ZAJEDNIČKO GLEDANJE VN KINE – GALERIJA FOTOGRAFIJA

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Sochi 2017. – Bottas pobijedio Ferrarije za prvu F1 pobjedu

Valtteri Bottas ostvario je prvu pobjedu u Formuli 1 na današnji dan 2017. nakon što je s …