MAXF1 nastavlja sa organiziranjem zajedničkih gledanja utrka i druženjem navijača, a održan je i MAXF1 kviz u kojem smo pobjednika morali odlučiti dodatnim pitanjima u mrtvoj utrci.

Iako je termin VN Bahraina pao na Uskrs, odaziv navijača bio je vrlo dobar pa se ponovno okupilo dvadesetak ljubitelja Formule 1, slično kao i na prethodnom zajedničkom gledanju VN Kine.

Nakon uzbudljive završnice utrke u kojoj je Hamilton sustizao Vettela, održali smo i drugi po redu MAXF1 kviz u kojem je ovoga puta sudjelovalo deset ljudi.

Izjednačen rezultat na vrhu poretka imali su Mešnjak i Gorički koji su kviz s temom VN Bahraina riješili s uspješnošću od 64% pa je autor portala morao smisliti još nekoliko pitanja kako bi u mrtvoj utrci odlučili pobjednika.

Mešnjak i Gorički na prva tri pitanja mrtve utrke odgovorili su točno, a presudilo je četvrto pitanje u kojem je Mešnjak bio bliže točnom odgovoru. Mešnjak je tako postao pobjednik nagradnog kviza za VN Bahraina i osvojio MAXF1 poklon paket.

Nakon toga održana je i vožnja kartinga u kojoj su najbrži bili Sovrano (32.610), Žunić (32.877) i Predragović (32.982), a i oni su osvojili MAXF1 poklon pakete.

Kako je bilo na trećem zajedničkom gledanju utrke, nagradnom kvizu i vožnji kartinga pogledajte u galeriji fotografija, a s MAXF1 zajedničkim gledanjem nastavljamo i za dva tjedna kada je u 14 sati na rasporedu VN Rusije.

Pitanja koja su bila u nagradnom kvizu moći ćete pogledati sutra i tako provjeriti svoje znanje o VN Bahraina i F1 općenito, a otkrit ćemo i koja su pitanja rješavali Mešnjak i Gorički u mrtvoj utrci i koje je pitanje odlučilo pobjednika.

REZULTATI KVIZA ZA VN BAHRAINA

Poz Igrač Broj bodova Uspješnost
1. Mešnjak 32/50 64%
2. Gorički 32/50 64%
3. Švec 31/50 62%

NAJBOLJA VREMENA NA KARTING UTRCI

Poz Vozač Najbolje vrijeme
1. Sovrano 32.610
2. Žunić 32.877
3. Predragović 32.982

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Bahrain 2017. – Vettelu pobjeda i vodstvo u poretku

Sebastian Vettel na današnji je dan 2017. slavio na VN Bahraina nakon što je prestigao Lew…