pobjednicko postolje maxf1net zajednicko australija 2017 foto maxf1net

Bio je to vrlo intenzivan prvi vikend sezone za MAXF1 jer smo prvo okupljanje navijača održali baš u ovom vremenski izazovnom terminu i to u vikendu kad se pomiče sat, ali s obzirom na vaše pozitivne reakcije drago mi je da smo ipak održali zajedničko gledanje utrke.

MAXF1.net je u suradnji s Karting Arenom Zagreb održao prvo okupljanje navijača koje uključuje zajedničko gledanje utrke i vožnju kartinga po promotivnoj cijeni nakon čega smo najboljima podijelili nagrade.

Nagrade su osigurali Karting Arena Zagreb, Red Bull Adria i MAXF1.net koji su najbolje nagradili majicama, promotivnim karting vožnjama i Red Bullovim poklon paketom.

maxf1net pokloni australija f1 2017 foto maxf1net
Pokloni su spremno čekali najbrže vozače

Jedna skupina ljudi se malo žurila pa nisu ostali na karting vožnji nakon utrke, a ovim putem još jednom pozdravljam sve prisutne i nadam se da se vidimo u još većem broju za dva tjedna kada na istom mjestu pratimo VN Kine (utrka počinje u 08:00, a okupljanje od 07:00).

Na idućem okupljanju očekuju vas još nekoliko zanimljivih stvari koje ćete otkriti na licu mjesta, a cijeli događaj bit će ponovno kreiran i na Facebooku.

Autor portala Darjan Petrić još jednom se zahvaljuje svim prisutnima (koje nismo uspjeli fotografirati prije nego su odjurili) i našim partnerima Red Bull Adria i Karting Areni Zagreb.

ZAJEDNIČKO GLEDANJE VN AUSTRALIJE – GALERIJA FOTOGRAFIJA

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Baku 2017. – Ricciardo pobjednik kaotične utrke, Stroll na postolju

Daniel Ricciardo pobjedio je na kaotičnoj VN Azerbajdžana na današnji dan 2017. u kojoj su…