Održano zajedničko gledanje VN Rusije i nagradni kviz

MAXF1 nastavlja sa organiziranjem zajedničkih gledanja utrka i druženjem navijača, a ponovno je održan i MAXF1 kviz u kojem su prva trojica osvojila nagrade.

Četvrtu utrku zaredom MAXF1 organizira zajednička gledanja utrka i vožnju kartinga, a na trećoj utrci zaredom održan je i MAXF1 kviz na kojem je ovoga puta sudjelovalo deset natjecatelja.

Pobjednik MAXF1 kviza za VN Rusije bio je Mešnjak, isti igrač koji je osvojio i prošli kviz za VN Bahraina. Ovoga puta bio je nešto manje uspješan (60%), za razliku od kviza za VN Bahraina gdje su on i Gorički imali po 64%.

Ovoga puta prva trojica na nagradnom kvizu osvojila su MAXF1 poklon pakete koji su uključivali MAXF1 majice i naljepnice.

Nakon toga održana je i vožnja kartinga po promotivnoj cijeni od 60 kn/10 min (redovna cijena 90 kn/10 min), a najbrži su bili Žunić, Bedeković i Rajnović.

Najbrži trojac na vožnji kartinga također je osvojio nagrade, kupone za besplatne vožnje kartinga i privjeske Karting Arene Zagreb, a prvi je dobio i MAXF1 naljepnice i primjerak Red Bullova časopisa Red Bulletin.

MAXF1 nastavlja sa zajedničkim gledanjem i iduće utrke u Španjolskoj, a koja pitanja su bila u kvizu za VN Rusije moći ćete pročitati uskoro.

REZULTATI KVIZA ZA VN RUSIJE

Poz Igrač Broj bodova Uspješnost
1. Mešnjak 30/50 60%
2. Štiglić 27/50 54%
3. Rajnović 25.5/50 51%

NAJBOLJA VREMENA NA KARTING UTRCI

Poz Vozač Najbolje vrijeme
1. Žunić 33.290
2. Bedeković 33.611
3. Rajnović 33.783

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

VN Italije 2020. – MAXF1 vas vodi u Monzu

MAXF1 Klub vodi vas na 15. utrku ovogodišnjeg prvenstva Formule 1, VN Italije u Monzi koja…