Autor MAXF1 portala Darjan Petrić osnovao je MAXF1 Klub – klub ljubitelja biciklizma i Formule 1 koji na jedinstven način spaja ljubav i strast prema ova dva sporta na kotačima i koji ima jasnu viziju i ideju kako će tu viziju ostvariti, a na tom uzbudljivom putovanju moći će sudjelovati svaki budući član Kluba.

Ljubitelji Formule 1 konačno su došli na svoje – u Hrvatskoj je osnovan prvi klub navijača Formule 1 u koji se mogu učlaniti i državljani stranih zemalja, a koji ujedno okuplja i ljubitelje biciklizma kao sporta kojim se možemo svakodnevno baviti i u njega prenijeti strast prema najbržim bolidima na svijetu.

Vizija

Sve je započelo kao ideja da se ljubitelji Formule 1 okupe u jednom Klubu gdje će moći dijeliti znanje, ideje, iskustvo i sudjelovati u raznim druženjima i okupljanjima, ali kako Formula 1 nije sport kojim se možemo praktično baviti, odlučio sam priču obogatiti s biciklizmom koji od sportova na ljudski pogon ima najviše sličnosti s F1.

Cilj Kluba je promocija sporta i sportskoga načina života, bavljenje biciklizmom i rad na njegovu unaprjeđenju, organiziranje treninga i internih natjecanja u biciklizmu, okupljanje ljubitelja Formule 1 i organiziranje raznih aktivnosti kojima će članovi moći iskazati svoje znanje, entuzijazam i strast prema ovim sportovima.

Neke od aktivnosti kojima će se članovi Kluba imati prilike baviti su zajednička druženja, zajednička gledanja utrka Formule 1, sudjelovanje u natjecanjima i nagradnim igrama, sudjelovanje u internim treninzima i natjecanjima Kluba, zajednička putovanja na F1 utrke, sudjelovanje u organizaciji događanja Kluba i aktivno sudjelovanje u radu i planiranju budućih aktivnosti Kluba.

Iako se zove MAXF1 Klub, ovaj Klub nije samo klub ljubitelja MAXF1 portala, nego i svih drugih ljubitelja Formule 1 i biciklizma koji se žele pridružiti novom i uzbudljivom projektu kojega vodi osoba s idejom i vizijom, a uz trud, zalaganje i entuzijazam ostalih članova Kluba nema granica kad je riječ o onome što možemo postići. Ne zaboravite, ovo je tek početak, ali i temelj svega što će se u budućnosti događati oko Kluba.

MAXF1.net portal Klubu će pružiti medijski prostor na kojem će članovi moći saznati najnovije obavijesti vezane uz rad Kluba, planove za budućnost kao i druge važne vijesti. Otvorena je posebna podstranica na portalu posvećena MAXF1 Klubu na kojoj ćete moći pronaći sve vijesti vezane uz djelatnosti Kluba, a link na stranicu Kluba nalazi se i u glavnoj navigaciji portala, odmah do rubrike Vijesti.

Partneri Kluba

MAXF1-Klub-partneri-crna-pozadina-traka-Index

Predsjednik Kluba radio je na pronalasku partnera koji shvaćaju i podupiru viziju Kluba kako bi mu već u samome startu osigurao partnere koji se svojim djelatnostima uklapaju u priču Kluba, a kako se Klub bude širio tako će biti lakše privući nove kvalitetne partnere.

Naši trenutni partneri zasad ne sponzoriraju Klub, nego članovima Kluba omogućuju popuste na njihove proizvode i usluge uz predočenje članske iskaznice MAXF1 Kluba.

Također, imamo i medijskog pokrovitelja, a riječ je o portalu Index.hr koji je kao IndexSport već bio partner MAXF1 portala, ali sada se naša suradnja prošila i na MAXF1 Klub.

PARTNER OPIS POPUST
Karting Arena Zagreb Karting centar 15% (vožnja 76 kn umjesto 90 kn)
Greencajg Trgovina zdrave prehrane 15% na sve (osim na akcije)
Mons Solis Restoran 10% na sve (osim na akcije)
Bicikli Fumić Biciklistički servis i trgovina 10% na sve (osim na akcije)
SC Lučko Sportski centar 10% na teretanu
Expert Auto Autoservis 20% na usluge (ruke), 10% punjenje klime, 15% na Sailun gume
Livision Optika Optika 20% dioptrijske naočale, 15% kontaktne leće, 10% sunčane naočale

Članarina Kluba

Iznos godišnje članarine Kluba iznosi 50 kuna (7 eura za strane državljane), a cijena izrade članske iskaznice je 20 kuna (3 eura). Karticu morate platiti samo jednom, ali vam prava koja s njom ostvarujete za godinu dana neće vrijediti ukoliko ne produljite članstvo u Klubu.

Klub nema namjeru zaraditi od članarina svojih članova pa je iz toga razloga ona niska, a u toj cijeni članovi će dobiti i lijep poklon dobrodošlice čija je vrijednost otprilike jednaka iznosu članarine – MAXF1 sportsku aluminijsku bocu koja se savršeno uklapa u duh cijeloga Kluba i MAXF1 naljepnicu kojom možete ukrasiti svoj bicikl, automobil ili nešto treće.

MAXF1 Klub poklon dobrodoslice boca
Poklon dobrodošlice za svakoga člana Kluba

Kako postati član

Članom MAXF1 Kluba možete postati na nekom od okupljanja Kluba ispunjavanjem pristupnice i plaćanjem članarine i članske iskaznice ili slanjem podataka mailom i plaćanja uplatnicom ili internet bankarstvom. Prilikom slanja podataka navesti želite li MAXF1 naljepnicu s bijelim ili crnim slovima.

Nakon što svoje podatke pošaljete na mail adresu maxf1@maxf1.net i uplatite iznos članarine i članske iskaznice na račun Kluba, dobit ćete potvrdu da ste postali član Kluba, a na Vašu kućnu adresu stići će članska iskaznica i potpisana zahvalnica ovjerena pečatom Kluba. U predmet plaćanja navedite ‘Članarina – Ime i prezime‘.

Potrebni podaci

  • Ime i prezime
  • OIB
  • Datum i godina rođenja
  • Adresa
  • e-mail

Račun Kluba (Privredna Banka Zagreb)

IBAN: HR5823400091110821651

Članstvo u Klubu

Članom Kluba može postati svaka fizička i pravna osoba koja prihvaća Statut Kluba i zainteresirana je za njegov rad, bilo da je iz Republike Hrvatske ili drugih zemalja.

Članom Kluba mogu postati i maloljetne osobe, a za članove mlađe od 14 godina potrebna je pisana suglasnost zakonskog zastupnika ili skrbnika.

Pečat Kluba

Pečat Kluba okrugla je oblika, promjera 4 centimetra i predstavlja kotač koji sadrži ime Kluba – MAXF1 Klub.

Donacije

Klub se financira donacijama, a ubuduće, nadamo se, i od sponzora, ali sve u svoje vrijeme.

Sve donacije uplaćuju se na račun Kluba (HR5823400091110821651).

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Bahrain 2017. – Vettelu pobjeda i vodstvo u poretku

Sebastian Vettel na današnji je dan 2017. slavio na VN Bahraina nakon što je prestigao Lew…