MAXF1 Klub ponosno predstavlja klupski shop u kojem ćete pronaći već dobro poznate stvari koje ste mogli osvojiti na nagradnim igrama i okupljanjima navijača, ali i neke nove koje upotpunjuju prvu MAXF1 kolekciju.

Klub je osnovan s idejom okupljanja ljubitelja Formule 1 i biciklizma kao sporta kojim se možemo praktično baviti, a kao i svaki pravi klub MAXF1 Klub od sada ima i svoj klupski shop.

Sve stvari koje ste imali prilike osvojiti na našim okupljanjima i nagradnim igrama poput majica, šalica, sportskih boca i šilterica, ali i puno više moći ćete kupiti u klupskom shopu i time pomoći razvoju MAXF1 Kluba.

Ovu premijernu kolekciju čini 14 artikala, ali ona će biti obogaćena novim stvarima koje će biti povezane s biciklizmom i Formulom 1.

Članovi Kluba imaju 15% popusta, a redovito ćemo dijeliti i kupone s kojima ćete također moći ostvariti popuste ili besplatnu dostavu. Članovi Kluba popust će ostvariti primjenom kupona koji će im biti poslan na email adresu.

Možete birati želite li da vam se cijene prikazuju u eurima ili kunama tako da odaberete jednu od opcija na stranici nekoga od artikala. Ukoliko želite platiti PayPalom, morat ćete odabrati eure kao valutu.

Dostava

Prilikom narudžbe iznosu za plaćanje dodaje se i cijena dostave. Za kupce iz Hrvatske ona iznosi 30 kuna, a za kupce izvan Hrvatske i unutar Europe iznosi između 10 i 15 eura, ovisno o veličini narudžbe. Kupci izvan Europe plaćaju 20 eura.

Svoju narudžbu možete podići i na adresi MAXF1 Kluba u Zagrebu što je mogućnost koju možete izabrati prilikom odabira načina dostave, a Klub će vas obavijestiti kad vaša narudžba bude spremna.

Dostava je besplatna ukoliko iznos narudžbe premaši 70 eura (za kupce u Hrvatskoj) odnosno 150 eura za kupce izvan Hrvatske. U tom slučaju je prilikom narudžbe potrebno odabrati opciju ‘Besplatna dostava’ koja će se u tom slučaju pojaviti.

Načini plaćanja

Platiti možete na tri načina:

  1. Platite svoju narudžbu izravno na bankovni račun MAXF1 Kluba. Molimo navesti redni broj narudžbe u predmet plaćanja. Vaša narudžba neće biti poslana dok ne evidentiramo Vašu uplatu. Ukoliko se odlučite za ovaj način plaćanja bit će Vam prikazani potrebni podaci za uplatu.
  2. Plaćanje gotovinom pri primitku robe
  3. PayPal (OBAVEZNO označiti eure kao valutu na nekom od artikala kako bi Vam račun bio u eurima, inače nećete vidjeti PayPal opciju kod plaćanja)

Uvjeti korištenja

Pitanja

Sva pitanja možete postaviti putem emaila maxf1@maxf1.net ili putem Facebook stranice MAXF1.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Klub

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

VN Italije 2020. – MAXF1 vas vodi u Monzu

MAXF1 Klub vodi vas na 15. utrku ovogodišnjeg prvenstva Formule 1, VN Italije u Monzi koja…