Perez dobio svoju tribinu na VN Meksika

perez-meksiko-2015-zastava

Meksikanac Sergio Perez dobit će svoju tribinu na domaćem trkalištu Autodromo Hermanos Rodriguez koja će se zvati ‘The Checo Grandstand’.

Tribina posvećena meksičkom vozaču nalazi se na kraju glavnoga pravca na petoj tribini i namijenjena je njegovim najvjernijim navijačima.

Navijači će s te tribine moći uživati u sjajnom pogledu, ali i posebnoj atmosferi jer će biti okruženi ostalim navijačima.

“Prošle godine bilo je zaista posebno natjecati se u svojoj zemlji ispred svojih ljudi nakon što toliko godina nismo imali F1 utrku,” rekao je Perez.

“Cijelo vrijeme osjećao sam energiju i pozitivne vibracije s tribina. Činjenica da će me i ove godine pratiti puno navijača čini me jako sretnim.”

“Znam da su navijači uzbuđeni kao i ja uoči ovogodišnje utrke. Nadam se da će Checo tribina biti puna navijača koji će sa mnom podijeliti uzbuđenje.”

Generalni direktor staze Federico González Compeán kaže da mu je bila čast surađivati s Perezom i navijačima pružiti ovo posebno iskustvo.

“Checo je ove sezone već ostvario sjajne stvari i čast nam je surađivati s njim kako bi navijačima pružili još bliži pogled na trkaću akciju,” rekao je Federico González Compeán.

“Njegova dva pobjednička postolja definitivno su uzbudila meksičke navijače, a oni koji budu bili dovoljno sretni da kupe ove posebne karte imat će i posebni bonus u vidu potpisane kape o kojoj sanja većina navijača.”

VN Meksika 2015. bila je prva održana F1 utrka u toj zemlji nakon 1992., a održala se na prerađenoj stazi Autodromo Hermanos Rodriguez koja je, nažalost, izgubila polovicu zastrašujućeg nagnutog zavoja Peraltada koji vodi na startno ciljnu ravninu.

hulk-perez-verst-meksiko-2015

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

1 Komentar na "Perez dobio svoju tribinu na VN Meksika"

Sortiraj od:   najnovijeg | najstarijeg | s najviše glasova
F1 Crashtor
Pretplatnik

On ima svoju tribinu, Mansell ima svoj zavoj. Svakom nešto.

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Formula 1 potvrdila kalendar za prvih osam utrka 2020.

Vodstvo Formule 1 potvrdilo je prvih osam utrka u ovogodišnjem kalendaru koji će započeti …