Formula 1 potvrdila je da na prvom testu uoči početka nove sezone neće biti prisutni navijači niti će prijenos biti moguće gledati putem F1 TV-a, za razliku od drugoga testa u Bahrainu gdje se vozi prva utrka sezone.

Test u Barceloni trajat će tri dana, 23. – 25.2., i na njemu će momčadi prvi puta isprobati potpuno nove bolide za 2022.

Drugi test održat će se u Bahrainu i također će trajati tri dana (10. – 12.3.), a tjedan dana kasnije na istoj stazi vozit će se prva utrka sezone.

Formula 1 danas je objavila da će prvi test uoči nove sezone tretirati kao privatni test na kojem će momčadi prvi puta isprobati bolide nove generacije i da zato neće biti gledatelja niti TV prijenosa.

“Prvi događaj je  predtest u Barceloni 23. do 25. veljače i on će omogućiti momčadima da prvi puta na istom mjestu isprobaju nove bolide za 2022.”

“Ali testiranja na stazi Circuit de Barcelona – Catalunya neće imati prijenos uživo iako će imati određeni sadržaj i najbolja vremena na kraju svakoga dana.”

Osim sadržaja i rezultata koje će službeni F1 kanali objavljivati za vrijeme testa u Barceloni, momčadi će također moći objavljivati svoj sadržaj.

Drugi predsezonski test u Bahrainu imat će puni prijenos koji će gledatelji moći pratiti na F1 TV-u.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Najava VN Monaka – Može li Leclerc napokon završiti domaću utrku?

Iduća utrka prvenstva vozi se na ulicama Monte Carla, a domaći vozač Charles Leclerc stiže…