Racing Point Formula 1 Team otkrit će svoj novi vizualni identitet kao i novo ime momčadi na kanadskom međunarodnom autosajmu u Torontu u veljači iduće godine.

Nasljednik propale momčadi Force Indije, trenutna imena Racing Point, očekivano će predstaviti svoj novi identitet za F1 sezonu 2019. u Kanadi s obzirom da je glavni investitor Kanađanin Lawrence Stroll čiji će sin Lawrence voziti u momčadi umjesto Estebana Ocona.

Racing Point će novi izgled i ime predstaviti 13. veljače u Torontu, pet dana prije početka predsezonskih testiranja u Barceloni, a još nije poznato za koje će se ime na kraju odlučiti i hoće li biti na tragu trenutnoga koje ime vuče iz imena kompanije koja je kupila propalu momčad Force Indije.

Još nije poznato što će točno momčad predstaviti 13. veljače u Torontu, ali kako će do predsezonskih testiranja biti samo pet dana, moguće je da ćemo vidjeti i novi vizualni identitet, novo ime i novi F1 bolid za 2019.

Momčad je na Twitteru, pod imenom Racing Point Force India, objavila fotografiju bolida prekrivenog crvenim pokrivačem što daje naslutiti da bi novi vizualni identitet mogao uključivati više crvene, koja je nacionalna boja Kanade.

FIA je početkom prosinca objavila listu prijavljenih vozača i momčadi za F1 sezonu 2019. na kojem se nalazila i ova momčad pod imenom Racing Point Formula One Team.

Ferrari je prvi objavio datum predstavljanja svog novog F1 bolia za 2019. kodnoga imena 670 kojega će javnost prvi puta vidjeti 15. veljače, tri dana prije početka predsezonskih testiranja.

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Williams potvrdio Russella i Latifija za 2021.

Momčad Williamsa potvrdila je da će i iduće godine zadržati istu vozačku postavu i iduće s…