Aston Martin Red Bull Racing na Silverstoneu će obilježili Aston Martinovu povezanost s legendarnim agentom 007 posebnim obilježjima na Verstappenovom i Gaslyjevom bolidu i 1007. utrci Formule 1.

Kultni 007 logo nalazit će se na stražnjim krilima Red Bulla RB15, kao i na bočnim mjestima na šasiji ispred bočnih stranica, a grafike u boksu bit će inspirirane Q-ovim MI6 Labom.

Verstappenov bolid imat će registarske pločice na stražnjem dijelu stražnjega krila s Aston Martina DB6 iz filma Goldfinger (1964.), a Gaslyjev RB15 nosit će pločice s Aston Martina V8 Vantage iz filma The Living Daylights (1987.).

“Obilježavanje James Bonda na 1007. F1 utrci u povijesti bila je predobra prilika zbog našega sponzorstva s Aston Martinom,” rekao je šef Red Bullove F1 momčadi Christian Horner.

“Pokazati svijet James Bonda na VN Velike Britanije, našoj drugoj domaćoj utrci u sezoni [nakon Austrije] zaista je uzbudljivo.”

“Aston Martin neraskidivo je povezan s Bondom, a njegovi su automobili postali istinske ikone pa se zaista veselimo ovome vikendu.”

“Aston Martin je ponosan na svoje veze s James Bondom,” dodao je predsjednik i CEO Aston Martin grupe Dr. Andy Palmer.”

“Ovoga vikenda veselimo se proslavi dugotrajnoga partnerstva na 1007. utrci Formule 1.”

Aston Martin Red Bull RB15 British GP F1 2019 James Bond livery pits Photo Red Bull Aston Martin Red Bull RB15 British GP F1 2019 James Bond livery rear wing Photo Red Bull Aston Martin Red Bull RB15 British GP F1 2019 James Bond livery Photo Red Bull

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

VN Turske otkazana, dvije utrke u Austriji

Vodstvo Formule 1 potvrdilo je da će VN Turske, koja je trebala zamijeniti VN Kanade, biti…