Aktualni svjetski prvaci suspendirali su zaposlenicu koja je krajem prošle godine prijavila šefa momčadi Christiana Hornera što je dovelo do istrage koja je tek nedavno završila.

Horner se suočio s osam tjedana dugom istragom neovisnoga odvjetnika kojeg je imenovao Red Bull nakon što je jedna zaposlenica protiv njega iznijela optužbe za neprimjereno ponašanje krajem prošle godine.

Nakon analize dokaza koji su bili u središtu stvari i razgovora s ključnim osobama u momčadi, Horner je oslobođen svih optužbi uoči otvaranja sezone.

Iako nisu ponuđeni detalji o rezultatima istrage, Autosport je doznao da je jedna od posljedica bila poduzimanje radnji protiv zaposlenice koja je bila u središtu slučaja.

Pretpostavlja se da je do ovog tjedna ostala zaposlena u momčadi, ali sada je suspendirana što će sigurno izazvati dodatne reakcije u slučaju koji je jedna od glavnih tema posljednja dva tjedna.

Nema službenog priopćenja momčadi o ovom pitanju, a glasnogovornik je odbio potvrditi bilo kakve detalje kad mu se Autosport obratio s pitanjem na ovu temu.

“Ne možemo komentirati jer je to interna stvar,” bio je odgovor predstavnika momčadi.

Horner je bio prisutan na prvoj utrci sezone i ovoga vikenda nastavlja sa svojim dužnostima u Džedi, ali nesumnjivo se neće tako lako riješiti medijskoga pritiska po pitanju ove istrage.

Gledaj Formulu 1 ekskluzivno na Sport Klubu uz EON TV i Telemach.

Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Red Bull vjeruje da bi Verstappen pobijedio i u McLarenu i Mercedesu

Red Bullov dugogodišnji motorsport savjetnik Helmut Marko vjeruje da bi Max Verstappen pob…