Daniel Ricciardo kaže da se Lance Stroll nije ispričao za incident koji je uzrokovao na prošloj utrci u Kini i da ne očekuje da će se to dogoditi u Miamiju, a Kanađanin je odbio odgovoriti na pitanje hoće li razgovarati s Australcem.

Stroll je udario Ricciarda u stražnji kraj na ponovnom startu VN Kine i uzrokovao teška oštećenja bolida zbog kojih je Ricciardo morao odustati zbog čega je kažnjen kao glavni krivac za incident od strane sudaca.

“Od toga mi je krv proključala jer je jasno kao dan, a još se to dogodilo iza sigurnosnog automobila,” rekao je Ricciardo nakon utrke u Kini.

“Dajem sve od sebe da ne kažem ono što želim reći, ali jebeš toga tipa…Još sam i pristojan, ali ako on tako misli…”

Dva tjedna kasnije Ricciardo je otkrio da od Kanađanina nije bilo ni traga kajanja, a na pitanje bi li mogao potražiti Strolla za ispriku kaže: “Rekao bih da ne jer osjećam da to ne vodi nikamo.”

“Da je poslao poruku i rekao: ‘Da, znaš, moja greška’, što god… Mogu prihvatiti ispriku, nisam toliki seronja. Ali činjenica da nema ni toga…”

“On očito ne misli da je učinio nešto loše. Pa pretpostavljam da se nema puno za reći. Očito, ako sjedimo jedan do drugoga na brifingu za vozače i on želi razgovarati, neću ga ignorirati ili tako nešto.”

“To je sada povijest, fokusiran sam na ovaj vikend,” rekao je Stroll u Miamiju.

“Zapravo ne želim ići previše u detalje o tome.”

“Bilo je nesretno, sigurno. Znate, također sam pokušavao imati dobru utrku, ali to je bio vrlo nesretan kraj. Ali sada sam fokusiran samo na Miami.”

Na pitanje hoće li razgovarati s Ricciardom, odgovorio je: “To nije za ovu sobu. Te se stvari rade iza zatvorenih vrata.”

Gledaj Formulu 1 ekskluzivno na Sport Klubu uz EON TV i Telemach.

Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

RB potvrdio Tsunodu za F1 sezonu 2025.

Yuki Tsunoda nastavit će svoju F1 karijeru u istoj momčadi u kojoj je i debitirao 2021. na…