Schumacherova obitelj pokrenula incijativu ‘Keep Fighting’

Michael-Schumacher-Marlboro-Ferrari-F2004-San-Marino-GP-Imola-F1-2004.

Obitelj sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera pokrenula je neprofitnu inicijativu ‘Keep Fighting’ koja širi pozitivnu energiju i uvjerenje da se nikad ne treba predati.

Michael Schumacher je samo godinu dana nakon završetka F1 karijere u Mercedesu doživio nesreću na skijanju u francuskom Meribelu u prosincu 2013., a njegova obitelj u tajnosti drži detalje njegova trenutnog stanja.

Ali Schumacherova obitelj ovu nesreću želi iskoristiti za nešto pozitivno i zato su pokrenuli ‘Keep Fighting Initiative’, inicijativu inspiriranu Michaelom Schumacherom koja se temelji na hrabrosti, pozitivnoj energiji, nadi i vjeri u samoga sebe.

“Želimo ohrabriti ljude da se nikad ne predaju,” rekla je Michaelova žena Corinna o inicijativi čiji su glavni slogani ‘Keep Fighting (nastavi se boriti) i ‘Never give up’ (nikad ne odustaj).

Schumacherova menadžerica Sabine Kehm, koja je upravljački direktor tvrtke ‘The MS Office’, dodatno je pojasnila što žele postići s ovom inicijativom.

“Namjera Keep Fighting inicijative je širiti vjerovanje da odustajanje nije opcija što je poruka koja ne vrijedi samo u utrkivanju. Na taj način pokušavamo pretvoriti ovaj strašan događaj u nešto pozitivno,” rekla je Kehm.

“Keep Fighting inicijativa slavi hrabrost, nadu i vjeru u sebe, daje pozitivnu energiju koju je Schumacherova obitelj primila od brojnih ljudi diljem svijeta.”

“Riječ je o duhu koji želimo da se primijeti i sretna sam što mogu priznati da smo htjeli iskoristiti pozornost koju smo očekivali ovih dana jer vjerujemo da ju koristimo u dobre svrhe.”

Michaelovo stanje je privatna stvar

Kad su novinari pitali Sabinu Kehm zašto je javnost informirana o ovakvoj inicijativi, a ne o Michaelovom zdravstvenom stanju odgovorila je da je riječ o privatnoj stvari njega i njegove obitelji.

“Michaelovo zdravlje nije javna stvar i nastavit ćemo ne davati komentare na tu temu.”

“To činimo i kako bismo zaštitili njegovu intimnu sferu.”

“Michael je oduvijek zaštitnički odnosio prema svojoj privatnosti, čak i tijekom najuspješnijih trenutaka njegove karijere. Uvijek se pobrinuo da postoji jasna granica između javnog i privatnog.”

FOTOGALERIJA – MICHAEL SCHUMACHER

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

1 Komentar na "Schumacherova obitelj pokrenula incijativu ‘Keep Fighting’"

Sortiraj od:   najnovijeg | najstarijeg | s najviše glasova
FerrariHR
Pretplatnik

Hvale vrijedna inicijativa.

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Hamilton otkrio najvažniju stvar koju je naučio od Laude

Lewis Hamilton objasnio je koja je najvažnija stvar koju je naučio od trostrukoga svjetsko…