Uvjeti korištenja

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja i isporuke robe ponuđene na stranicama MAXF1 Klub shopa, www.maxf1.net/shop.

Isporučitelj (Prodavatelj) je Biciklistički Klub MAXF1 (skraćeno ime ‘MAXF1 Klub’), a Kupac robe je svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja odabere barem jedan proizvod internet trgovine, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Prilikom narudžbe Kupac prihvaća uvjete kupovine koji su ovdje navedeni. Putem internet trgovine Prodavatelja omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Dostava se vrši za Republiku Hrvatsku i ostale zemlje Europe (ne nužno Europske Unije).

Osnovna valuta shopa je Euro kako bi se moglo platiti PayPalom, ali su cijene izražene i u kunama (HRK) te sadrže PDV.

Dostava

Prilikom narudžbe iznosu za plaćanje dodaje se i cijena dostave.

Dostava je besplatna ukoliko iznos narudžbe premaši 70 eura (za kupce u Hrvatskoj) odnosno 150 eura za kupce izvan Hrvatske. U tom slučaju je prilikom narudžbe potrebno odabrati opciju ‘Besplatna dostava’ koja će se u tom slučaju pojaviti.

Načini plaćanja

Platiti možete na tri načina:

  1. Platite svoju narudžbu izravno na bankovni račun MAXF1 Kluba. Molimo navesti redni broj narudžbe u predmet plaćanja. Vaša narudžba neće biti poslana dok ne evidentiramo Vašu uplatu. Ukoliko se odlučite za ovaj način plaćanja bit će Vam prikazani potrebni podaci za uplatu.
  2. Plaćanje gotovinom pri primitku robe
  3. PayPal (OBAVEZNO označiti eure kao valutu na nekom od artikala kako bi Vam račun bio u eurima, inače nećete vidjeti PayPal opciju kod plaćanja)

Zaštita podataka

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa kupcima.

Prilikom registracije kupca dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe. Kupac je suglasan da mu se MAXF1 Klub može obraćati elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih nećemo ni na koji način učiniti dosupnima trećim osobama.

Jamčimo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Reklamacija robe

Kupac ima pravo na povrat robe prodavatelju nakon dostave ukoliko mu je:

  • isporučena roba koju nije naručio,

  • isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom možete ga vratiti o svom trošku u roku od 14 dana nakon primitka robe. Prodavatelj će odobriti povrat robe i storniranje narudžbe nakon prijema opravdane reklamacije u pisanom obliku koju vas molimo da nam pošaljete putem e-maila na maxf1@maxf1.net

Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, nekorišten i neoštećen (ukoliko razlog reklamacije nije oštećenje proizvoda).

Rok isporuke

MAXF1 je sportski Klub pa trenutno nemamo velike zalihe na raspolaganju. Stoga Vas molimo na razumijevanje što se tiče roka isporuke. Obično ćemo robu moći poslati u roku od 10 dana, a najkasnije u roku od 14 dana.

Kad Vam MAXF1 Klub pošalje Vašu pošiljku dobit ćete email koji će Vas o tome obavijestiti.

Ukoliko Vam MAXF1 Klub ne pošalje pošiljku u roku od 14 dana od trenutka zaprimanja narudžbe, imate pravo na otkazivanje narudžbe i povrat novca ukoliko ste ga već uplatili.

Pitanja

Sva pitanja možete postaviti putem emaila maxf1@maxf1.net ili putem Facebook stranice MAXF1