2022 Abu Dhabi GP Verstappen and Perez Thursday Photo Red Bull Edited by MAXF1net

Max Verstappen kaže da je šokiran s količinom napada koju je doživio nakon posljednje utrke u Brazilu gdje je odbio vratiti poziciju momčadskom kolegi Sergiju Perezu i tvrdi da je sve riješeno iza zatvorenih vrata.

Verstappen je odbio vratiti poziciju Perezu u posljednjem krugu VN Brazila i objasnio to ‘nečim što se dogodilo ranije u sezoni’, a uoči finala sezone u Abu Dhabiju obojica inzistiraju da je stvar riješena i da su i dalje u dobrim odnosima.

“Riječ je o nečemu što se dogodilo ranije u sezoni već sam to objasnio u Meksiku, momčad to razumije i slaže se s tim,” rekao je Verstappen.

“Imali smo krivu komunikaciju u subotu i nedjelju, ništa mi nije rečeno o mogućoj zamjeni pozicija, tek su mi to rekli na radio u posljednjem krugu, trebali su znati koji je moj odgovor na temelju onoga što sam rekao tjedan ranije.”

“Trebali smo ranije razgovarati o tome jer nikad nisam bio loš momčadski kolega nikome, uvijek sam htio pomoći i momčad to zna. Uvijek stavljam momčad ispred jer na kraju, ovo je momčadski sport. Mislim da smo iz ovoga naučili da moramo bolje komunicirati među sobom.”

Verstappen je dodao da je ‘prilično ludo’ što su ga mediji i pojedinci iz F1 krugova žestoko napali zbog toga što se dogodilo u Brazilu.

“Nakon utrke sam izgledao prilično loše u medijima, nisu imali jasnu sliku. Ali to što su me odmah toliko napali je prilično ludo da budem iskren,” rekao je Verstappen.

“Jer ne znaju kako radim unutar momčadi i to što momčad cijeni kod mene. Tako da su sve stvari koje sam pročitao prilično odvratne.”

“A još gore, počeli su napadati moju obitelj, prijetili mojoj sestri i mami, mojoj djevojci, mom tati, a za mene je to otišlo puno predaleko, kad nemate činjenice oko toga što se zapravo događa. I to definitivno mora prestati.”

“Ako imate problem sa mnom u redu, ali nemojte napadati moju obitelj jer je to neprihvatljivo.”

“Idemo dalje. Iskreno, imam sjajan odnos sa Checom.”

“Ali ne razumijem ljude koji nemaju puno sliku da me odmah tako počinju napadati. Nadam se da će jednoga dana razumjeti što se događa jer je ovo neprihvatljivo ponašanje. Ne samo navijači nego i ljudi iz F1 krugova.”

Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

Marko istaknuo koji je Red Bullov najveći problem

Red Bullov motorsport savjetnik Helmut Marko kaže da se njihov bolid najviše muči preko ru…