Sebastian Vettel i Charles Leclerc raspravili su svoj nedavni incident iz prvoga zavoja prvoga kruga u Bahrainu kada je Leclerc riskantno prestigao Vettela s unutarnje strane prvoga zavoja što je izazvalo bijesne komentare četverostrukoga svjetskog prvaka.

Tijekom drugoga starta, nakon Grosjeanova incidenta, Leclerc je kasno kočio s unutarnje strane i izazvao Vettelov bijes na radio – “Ne opet! Ne može to učiniti kao da me nema. Isto kao u Austriji, ozbiljno,” rekao je Vettel.

“Ovaj puta smo se trebali sudariti, možda je to bila bolja opcija.”

Leclerc je uzrokovao sudar dvojice Ferrarija neopreznim potezom na drugoj utrci sezone u Austriji, zbog čega se kasnije ispričao, ali ovoga puta isprike nije bilo iako su razgovarali o tome.

“Razgovarali smo o tome, s moje strane jedino mogu reći da je bilo izuzetno tijesno, ali s druge strane nije bilo kao u Štajerskoj gdje se nisam pozicionirao na vidljivo mjesto,” rekao je Leclerc.

“Ovoga puta pokušao sam otići dalje da me vidi. Bilo je jako malo mjesta, ali odlučio sam krenuti i pobrinuo sam se da me vidi.”

Iako je za vrijeme utrke bio bijesan, Vettel nije htio raditi veliku stvar od najnovijega incidenta.

“Ne moramo raditi veliku stvar od toga,” rekao je.

“Očito je da je bilo tijesno. Ako imate tri bolida u prvom zavoju onda to nekad uspije, ali u većini slučajeva ne uspije.”

“Razgovarali smo o tome kako bismo mogli nastaviti, nije velika stvar.”

Vettel i Leclerc imaju još samo dvije utrke u istoj momčadi jer će Vettel 2021. voziti za Aston Martin koji će naslijediti trenutnu momčad Racing Pointa.

Load More Related Articles
Load More In Aktualno
Subscribe
Obavijesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Check Also

‘McLaren i Red Bull rade nešto čudno s motorom’ – Leclerc

Charles Leclerc kaže da McLaren i Red Bull rade nešto čudno s korištenjem električne energ…