Sebastian Vettel priznaje da je njegov suparnik u borbi za naslov svjetskoga prvaka jednostavno bio bolji ove sezone i da se on i Ferrari što prije moraju okrenuti novoj sezoni koja je nova prilika za osvajanje naslova prvaka.

Hamilton i Vettel cijelu su godinu vodili napetu borbu za naslov prvaka, ali nakon tri loše azijske utrke za Ferrari Hamilton je u Meksiku trebao samo peto mjesto i to ukoliko Vettel pobijedi.

Na kraju je Hamilton završio deveti, a Vettel četvrti što je bilo dovoljno da Britanac potvrdi osvajanje četvrtoga naslova prvaka koji ga izjednačava s Prostom i Vettelom.

Vettel je bio očekivano razočaran što je i službeno ispao iz borbe za naslov, ali priznao je da je njegov suparnik ove godine bio bolji.

“Razočaran sam, očito. Teško je proći ciljnom crtom i shvatiti da više niste u borbi za naslov. To je više manje to.”

“Ostalo nije tako važno, što god se dogodilo danas, najvažnija stvar je da je ovo Lewisov dan. On je okrunjeni svjetski prvak, ovo je njegova godina.”

“Za nas, nama je ostalo to što nam je ostalo. Trenutno smo razočarani.”

“Iduća godina bit će drukčija priča jer ćemo svi početi ispočetka, ali sad, u ovim trenucima, morate odati priznanje najboljem čovjeku i to je ove godine on.”

“Općenito, bio je bolji čovjek i odradio je bolji posao, vrlo jednostavno.”

“Ne bojim ga se, volim se utrkivati s njim.”

“Volio bih da smo se još malo više utrkivali ove godine, ali općenito, oni su jednostavno bili bolji.”

Učitaj još iz Aktualno

Odgovori

Budi prvi koji će komentirati ovu vijest!

wpDiscuz

Pogledajte i ovo

Rosberg se bojao da neće moći držati korak sa Schumacherom

Nico Rosberg otkrio je da se bojao da neće moći držati korak sa sedmerostrukim svjetskim p…